Πολύ συχνά ποντάρουμε στα power lips, δηλαδή στα έντονα βαμμένα χείλη, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό, σαγηνευτικό λουκ, το οποίο εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Αν λοιπόν θέλουμε να ξεφύγουμε από το συνηθισμένο κόκκινο, επιλέγουμε τις βουργουνδί αποχρώσεις. Ή αλλιώς το μπορντό κραγιόν που ήταν και παραμένει σταθερά η #1 τάση κραγιόν και αυτό τον χειμώνα και είναι ό, τι πρέπει για τις γιορτές που πλησιάζουν. Ετσι, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο κομψές και hot προτάσεις  που μπορούμε να λανσάρουμε είτε το πρωϊ είτε το βράδυ.

Festive Vamp


Προσθέτουμε μια έξτρα εορταστική πινελιά σε συνδυασμό με το μπορντό κραγιόν. Αναφερόμαστε στις μεταλλικές σκιές σε μπρονζέ ή χρυσό που ενσωματώνονται τέλεια στο λουκ, ενώ τα λαμπερά στρας σε στρατηγικά σημεία χαρίζουν μοναδικότητα στο αποτέλεσμα.

Cool & casual

View this post on Instagram

A post shared by Diane Kendal (@diane.kendal)


Το μπορντό κραγιόν ταιριάζει τόσο στους ψυχρούς όσο και στους ζεστούς υποτόνους επιδερμίδας, ανάλογα με τη βάση του. Σε αυτή τη φωτό τα μπορντό χείλη έχουν ψυχρό τόνο, ο οποίος φωτίζει την αντίστοιχη επιδερμίδα και δείχνουν όμορφα με απαλό, φυσικό μακιγιάζ, εξαιρετικό λουκ και για κάθε μέρα.

Μπορντό κραγιόν και έντονα φρύδια


Τα έντονα, βουρτσισμένα φρύδια σε συνδυασμό με μπορντό χείλη είναι ένας εντυπωσιακός  συνδυασμός, ακόμη και όταν το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι ανύπαρκτο.

Ματ, βελούδινα χείλη


Αν είστε φαν του ματ μακιγιάζ, τότε θα λατρέψετε αυτό το αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται από το βελούδινο φινίρισμα στα χείλη. Δείτε ωστόσο εδώ ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας για την εφαρμογή ενός ματ κραγιόν.

Εντονα ζυγωματικά – υγρά χείλη

View this post on Instagram

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)


Τα glossy χείλη, η λαμπερή βάση και το έντονο ρουζ στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν δημιουργούν ένα statement λουκ.

Γυαλάδες


Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τα μπορντό χείλη και τα όμορφα σμιλεμένα ζυγωματικά. Δεδομένου ότι τα χείλη εδώ πρωταγωνιστούν, το λαμπερό highlighter είναι η ιδανική προσθήκη, για ένα λιτό, κομψό αποτέλεσμα.