Αυτό το design στο μανικιούρ κάθε άλλο παρά βαρετό είναι, καθώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το δημιουργήσουμε. Μπορεί να γίνει σε έντονα χρώματα, σχήματα και με λεπτομέρειες που είναι δημιουργικές και ευφάνταστες. Μιλάμε για το μισοφέγγαρο σχέδιο (half-moon) που είναι απλό αλλά ευέλικτο, επιτρέποντάς μας να κάνουμε ένα statement με κάθε μας την εμφάνιση και διάθεση. Δείτε τα πιο όμορφα σχέδια half-moon που θα αποτελέσουν  έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σας.

# φλούο άκρα

View this post on Instagram

A post shared by Georgia (@polishbyjoja)

Αν είμαστε λάτρεις των έντονων, φλούο χρωμάτων, τότε αυτό είναι το half-moon μανικιούρ για μας. Οι μπλε, κίτρινοι και ροζ τόνοι στις άκρες και τη βάση του νυχιού δημιουργούν ένα αφηρημένο σχέδιο που θυμίζει πίνακα σύγχρονης τέχνης. Μας αρέσει η αντίθεση των χρωμάτων εδώ, και το πώς εναλλάσσονται σε κάθε δάχτυλο.

#σικ και κλασικό

Αυτή η απόχρωση βερνικιού είναι κομψή και ταιριάζει σε κάθε στυλ. Ωστόσο μπορούμε να επιλέξουμε οποιοδήποτε σκούρο βερνίκι της αρεσκείας μας. Επίσης, επικροτούμε το μήκος και το σχήμα αυτών των νυχιών.

#λαμπερό τόσο όσο

View this post on Instagram

A post shared by Jaz (@paintbyjaz)

Εάν θέλουμε να προσθέσουμε λίγη λάμψη στο μανικιούρ μας, ψηφίζουμε αυτό το λουκ. Η πινελιά από ασήμι βερνίκι στις άκρες και στη βάση των νυχιών δείχνει πόσο εντυπωσιακό αλλά όχι κραυγαλέο μπορεί να είναι το γκλίτερ. Σε συνδυασμό με ένα απαλό ροζ χρώμα, το αποτέλεσμα ταιριάζει σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Επίσης αποτελεί μία εξαιρετική ιδέα για ένα εξαιρετικό νυφικό μανικιούρ.

#με contrast

Το χρυσό ή μπρονζέ βερνίκι σε συνδυασμό με το μαύρο είναι μια αντίθεση εξαιρετικά σικ. Τοποθετούμε το χρυσό στη βάση κάθε νυχιού, και βάφουμε τις άκρες σε μαύρο, με άφθονο χώρο ενδιάμεσα. Έναλλακτικά θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το στυλ βάζοντας το glitter στις άκρες και το μαύρο στη βάση.

Δείτε και άλλη μία εκδοχή με έντονο contrast:

#ουράνιο τόξο

Το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπλε και το πράσινο φαίνονται υπέροχα συνδυασμένα εδώ, ενώ το παστέλ χρώμα βάσης αναδεικνύει τα χρώματα και το τελικό αποτέλεσμα. Οσο για το ντύσιμο, μπορούμε να φορέσουμε οτιδήποτε θέλουμε, καθώς ταιριάζει με όλα. Αφήνουμε τη δημιουργικότητά μας να λάμψει λοιπόν.

#γαλλικό μπορντό

Αυτό το διπλό γαλλικό μανικιούρ μισοφέγγαρου κάνει την ανατροπή σε ένα κλασικό βερνίκι, που αξίζει να το δοκιμάσουμε.