Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς προκαλεί μυριάδες συναισθήματα, ωστόσο όσο πλησιάζουμε, τα πιο δημοφιλή συνήθως επικεντρώνονται στο outfit και το μακιγιάζ για την λαμπερή περίσταση του ρεβεγιόν.

Ενώ τα make up looks αλλάζουν με τις τρέχουσες beauty τάσεις, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε είτε η προσέγγισή σας είναι πιο απλή είτε πιο complex και εντυπωσιακή.

Πριν το μακιγιάζ

Όπως και να έχει, θέλετε πριν την εφαρμογή το make up να βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, κάνοντας έναν ελαφρύ καθαρισμό με το αγαπημένο σας ήπιο καθαριστικό, που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Στην συνέχεια, ειδικά για την βραδιά του ρεβεγιόν, μπορείτε να δοκιμάσετε μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει λάμψη και φρεσκάδα και για τις επόμενες ημέρες των γιορτών.

Φυσικά, μην ξεχάσετε πριν το μακιγιάζ να βάλετε ενυδατική κρέμα για να “κλειδώσετε” την υγρασία στην επιδερμίδα και να κάνετε το μακιγιάζ σας να φαίνεται ακόμα καλύτερο.

Ρεβεγιόν με έντονο eyeliner

Μπορείτε να κάνετε το δικό σας statement στο φετινό ρεβεγιόν, φορώντας ένα έντονο eyeliner σε ότι χρώμα επιλέξετε.

Καλή επιλογή είναι το μπλε ηλεκτρίκ, αν θέλετε να παίξετε με φωτεινές και νέον αποχρώσεις. Αν και αυτή η εμφάνιση περιλαμβάνει την πιο χοντρή γραμμή, μπορείτε να την κάνετε όσο λεπτή θέλετε.

Εφαρμόστε το μολύβι ή το gel eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων με ανοδική κίνηση μέχρι τις εξωτερικές γωνίες.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια παχιά γραμμή, συνεχίστε να γεμίζετε την επένδυση μέχρι να γίνει αρκετά παχύρρευστη. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με μερικές στρώσεις μάσκαρα για βλεφαρίδες με όγκο.

Ρεβεγιόν με εντυπωσιακά κόκκινα χείλη

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αναδείξετε την εμφάνισή σας σε δευτερόλεπτα είναι να φορέσετε ένα έντονο χρώμα κραγιόν. Το υπόλοιπο μακιγιάζ σας μπορεί να είναι όσο φυσικό θέλετε, επειδή όλη η ένταση θα βρίσκεται στα χείλη σας.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορείτε να επιλέξετε ένα κόκκινο εκλεπτυσμένο lip look που μπορείτε να επιτύχετε με μολύβι για το περίγραμμα, κραγιόν για γέμισμα και lip gloss για την έξτρα λάμψη.

Ρεβεγιόν με μάτια που λάμπουν

Ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε το μακιγιάζ σας για την πιο δημοφιλή βραδιά του χρόνου είναι να παίξετε με την αστραφτερή σκιά.

Η εφαρμογή αστραφτερής σκιάς ματιών γύρω από τα μάτια φέρνει μια ιδιότροπη πινελιά στο βλέμμα σας και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο να το κάνετε.

Εφαρμόστε το eyeliner σας όπως θα κάνατε συνήθως, αναμείξτε μια αστραφτερή ολογραφική σκιά ματιών γύρω από το πάνω και το κάτω μέρος του ματιού για να προσθέσετε την παραμικρή πινελιά λάμψης.

Το αποτέλεσμα θα είναι συγκλονιστικό και το βλέμμα σας θα μαγνητίζει.

Δεν ξεχνάμε το άρωμα

Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ και φορέσετε το σύνολό σας, μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το look σας φορώντας το αγαπημένο σας άρωμα, που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο έντονο κι εκφραστικό για να γιορτάσετε την έλευση του καινούργιου χρόνου.

Επιλέξτε νότες λουλουδιών από γιασεμί έως tuberose για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, που θα σας ταξιδέψει σε φανταστικούς προορισμούς.

Θα βρείτε και άλλα πολλά σε ασυναγώνιστες τιμές στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε καλλυντικά, κρέμες και αρώματα, τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση ενώ μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι κι αν θέλετε (όσο και αν κοστίζει) με έως 60 άτοκες δόσεις.

Μπείτε στην κλήρωση του SHOPFLIX.GR για μοναδικά δώρα αξίας άνω των 100€ και μην ξεχνάτε ότι την φετινή περίοδο των γιορτών εδώ θα βρείτε δώρα για όλους και θα ανακαλύψετε όλα όσα κρύβει ο σάκος του… SHOPFLIX για να επωφεληθείτε από ασυναγώνιστες προσφορές.