Καθώς πλησιάζει η νέα χρονιά, πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε τις αλλαγές που πρόκειται να κάνουμε ώστε να ζήσουμε καλύτερα το 2023. Και ενώ στην bucket list μας έχουμε θέσει αρκετούς και μεγάλους στόχους που αφορούν την υγεία και την ευεξία μας, την καριέρα ή την προσωπική μας ζωή, υπάρχουν και οι πιο μικροί—όπως η αλλαγή στην εμφάνισή μας. Κάτι που δεν είναι καθόλου αμελητέο. Το να κάνουμε μια δραματική αλλαγή στο στυλ των μαλλιών μας είναι ένα γρήγορο, σχετικά εύκολο πράγμα που μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία μας. Εμείς σας προτείνουμε τις κουπ που θα ξεχωρίσουν το 2023 και η απόφαση είναι δική σας.

#Αυστηρό καρέ

View this post on Instagram

A post shared by Regina King (@iamreginaking)


Για άλλη μία χρονιά, το καρέ σε ένα μήκος θα είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Αυτή η κουπ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου και δεν είναι καθόλου βαρετή αφού μπορεί να γίνει από ίσιο sleek, κυμματιστό, μπούκλες αλλά και να μαζευτεί σε ένα κομψό σινιόν.

#Wispy Bangs

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Η πλούσια φράντζα κάνει τεράστια επιστροφή και αποτελεί την ιδανική επιλογή είτε για τα ίσια είτε για τα σπαστά / σγουρά μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει μακρύτερα layers που πλαισιώνουν το πρόσωπo. Ωστόσο βεβαιωθείτε ότι η φράντζα σας είναι πιο κοντή στο κέντρο από ό,τι στα πλάγια ώστε να έλκει την προσοχή στο βλέμμα σας.

#Ημίμακρη κουπ


Η δεκαετία των ’90s επιστρέφει δυναμικά τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο hair styling. Τα μεσαίου μήκους μαλλιά με πλούσιο όγκο, θυμίζουν τα glam top models εκείνης της δεκαετίας, όπως η Karen Mulder και η Cindy Crawford. Επιπλέον το midi μήκος είναι ένα κολακευτικό κούρεμα που μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους.

#Shaggy Bowl Cut

Άλλο ένα εντυπωσιακό κούρεμα για τα ίσια μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει τη φράντζα κατά μήκος του φρυδιού, και στη συνέχεια να δημιουργήσει ένα περίγραμμα γύρω από τα ζυγωματικά καταλήγοντας στην κλείδα. Για περισσότερη κίνηση, φιλάρετε ελαφρώς τις άκρες.

#Butterfly Cut

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)


Εάν θέλετε να διατηρήσετε το μήκος σας, αλλά να προσθέσετε περισσότερο σώμα και όγκο στα μαλλιά σας, θα λατρέψετε αυτήν την κουπ, η οποία αποτελείται από πολλά, μακριά layers. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή, μοντέρνα εκδοχή του στυλ των 70s, που θυμίζει τη θρυλική κόμη της Farrah Fawsett.