Την Κυριακή με το ΒΗΜΑ «Κωνσταντίνος. Η αυτοβιογραφία του πρώην βασιλιά των Ελλήνων».

 Eνα έργο ντοκουμέντο, σε τρεις τόμους.

 

Η ζωή, ο μύθος και η πολιτική όπως τα αφηγείται ο ίδιος.

O τελευταίος βασιλιάς της νεότερης ελληνικής ιστορίας αποκαλύπτει, αναλύει και καταγράφει, προσωπικές στιγμές, παρασκήνια και γεγονότα που σημάδεψαν τις πιο κρίσιμες δεκαετίες της χώρας.

Από τα χρόνια του προπάππου του Γεωργίου Α’ μέχρι τη δική του βασιλεία, ένας αιώνας γεμάτος αιμάσουσα Ιστορία: Πόλεμοι, μεταβολές συνόρων, πολιτικές συγκρούσεις, κοινωνικές εκρήξεις, επιτεύγματα και αδιέξοδα, νίκες και ήττες, μεγάλες και τραγικές ώρες του ελληνισμού και της Ελλάδας.

Βασιλείς, πρωθυπουργοί, στρατηγοί και ιεράρχες που με τις ορθές αποφάσεις ή τα σφάλματά τους καθόρισαν την πορεία αυτού του τόπου, περνούν μέσα από τις σελίδες του τρίτομου αυτού έργου – σταθμού στην ελληνική ιστοριογραφία.

Τρεις τόμοι, πάνω από 1.100 σελίδες.

Περισσότερες από 400 φωτογραφίες.

 

Ακόμη

«Σαν σήμερα στην Ιστορία»

Στιγμές και γεγονότα που καθόρισαν τον κόσμο.

Ενα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο:

Μεγάλες προσωπικότητες, Επαναστάσεις και Πόλεμοι.

Ενα χρονολόγιο σημαντικών γεγονότων ανά ημέρα.

Ενα μαγευτικό ταξίδι στην Ιστορία.

Αψιμαχίες, ανελέητες συγκρούσεις, στέψεις, δολοφονίες, βραβεύσεις, πρωτότυπες ανακαλύψεις και εφευρέσεις που βελτίωσαν τη ζωή μας. Πρόσωπα που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους από την αρχαιότητα και το Βυζάντιο, μέχρι και τους νεότερους χρόνους.

Ξεφυλλίζοντας το «Σαν σήμερα στην Ιστορία» θα ανακαλύψετε μέρες που αποκάλυψαν το ανθρώπινο μεγαλείο αλλά και το βαθύ σκοτάδι που κρύβει μερικές φορές η ανθρώπινη ύπαρξη.

Μέρες που ήρθαν στη ζωή ή έφυγαν από τον μάταιο τούτο κόσμο προσωπικότητες που άφησαν το σημάδι τους για πάντα. Μέρες που ξημέρωσαν τις πιο αιματηρές

μάχες, τους μεγαλύτερους θριάμβους και τις πιο πικρές ήττες.

Αν λοιπόν θέλετε να ζήσετε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε σελίδα…

Και

ΒHMAgazino

O Θανασάκης του Αρκά σε νέες περιπέτειες!

Και στην απλή έκδοση των €2.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Βασιλεύς Κωνσταντίνος»: €1,35  και «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ»: €0,90 )