Υλικά

120 γρ. τζίντζερ, σε φέτες

1 φλ. φύλλα μέντας

6 φακελάκια πράσινο τσάι

¼ φλ. μέλι

2 κ.σ. χυμό λεμόνι

1 φέτα λεμόνι για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι βάλτε το τζίντζερ και έξι φλιτζάνια νερό.

Αφήστε το μείγμα να βράσει.

Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη μέντα και τα φακελάκια τσαγιού.

Σκεπάστε και αφήστε για 15′ λεπτά.

Στραγγίστε το τσάι από τα φύλλα μέντας και βγάλτε τα φακελάκια με το τσάι.

Προσθέστε το μέλι και το χυμό λεμόνι.

Ανακάτεψε καλά και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.