Είτε είστε φανατικές με όλες τις beauty τάσεις είτε θέλετε να αλλάξετε το μανικιούρ σας ανάλογα με την εποχή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε το χρώμα και σχέδιο που σας ταιριάζει.

Το naked french manicure είναι ένα από αυτά και θα φέρει την κομψότητα στα άκρα σας… και στο στιλ σας. Αυτού του είδους τα μανικιούρ δίνουν μια πολυτελή αλλά φυσική εμφάνιση στα νύχια σας.

Τι είναι ακριβώς και πώς θα τα πετύχετε θα το διαβάσετε στις επόμενες γραμμές.

Τι είναι το naked French manicure

Τα γαλλικά μανικιούρ έχουν πια αναζωπυρωθεί και η τάση του «γυμνού» γαλλικού tip είναι μια ανατροπή στο κλασικό. Βασικά είναι τα νύχια σας αλλά καλύτερα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μοιάζει με ένα μείγμα του φυσικού σας νυχιού κι ενός διάχυτου γαλλικού μανικιούρ. Και θα σας εντυπωσιάσει σίγουρα.

Θα έλεγε κανείς πως τα naked french manicures είναι παρόμοια με το κλασικό γαλλικό. Ωστόσο, αντί για μια λευκή απόχρωση που χρησιμοποιείται στις άκρες των νυχιών, αυτή η τάση προτείνει μια πιο ζεστή απόχρωση, παρόμοια με αυτήν ενός φυσικού νυχιού. Η εμφάνιση είναι μοντέρνα λόγω της ευελιξίας της. Είναι μια κλασική εμφάνιση που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει σε κάθε στιλ.

How to

Η απόχρωση είναι η κύρια διαφορά μεταξύ του naked γαλλικού μανικιούρ και της παραδοσιακής εκδοχής. Το πρώτο δεν είναι τόσο έντονο όσο το κλασικό. Πρόκειται περισσότερο για μια ενίσχυση των φυσικών νυχιών σας.

Καλό είναι να συμβουλευτείτε τη nail artist της επιλογής σας, ώστε να βρείτε μαζί τη σωστή απόχρωση, που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα δικά σας φυσικά νύχια. Έτσι, το αποτέλεσμα θα φαίνεται πιο natural. Θα χρειαστείτε δυο αποχρώσεις, μία για τη βάση και μία για την άκρη των νυχιών, κι ένα διάφανο top coat για λάμψη.

Σε γενική ανάλυση, μπορείτε να πετύχετε ένα naked french manicure χρησιμοποιώντας ένα καθαρό, ημιδιαφανές ροζ χρώμα ως βάση και στη συνέχεια εφαρμόζετε ένα υπόλευκο για την άκρη.

Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη πως το naked french manicure δεν έχει κανόνες, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά σε κάθε γυναίκα ταιριάζει κάτι διαφορετικό, ακριβώς γιατί η βάση των νυχιών της καθεμιάς διαφέρει.