10 μαθήματα ζωής για όλες τις γυναίκες…

#1 Επίγνωση για περισσότερη απόλαυση

Από ένα γευστικό πρωινό μέχρι έναν περίπατο στη φύση, τα πάντα μπορούν να γίνουν απολαυστικά. Και σίγουρα, όταν λειτουργούμε συνειδητά και είμαστε παρούσες σε όλες τις στιγμές μας, βιώνουμε την απόλαυση στο μέγιστο!

#2 Ξεκίνησε το δικό σου ταξίδι αυτοεξερεύνησης

Ο ερωτισμός μπορεί να κρύβει πολλά μονοπάτια, ακόμα και όταν είσαι μόνη.

#3 Δημιούργησε τη δική σου τριπλέτα ισορροπίας

Φτιάχνοντας μια «λίστα ευθυγράμμισης» με τις προσωπικές αξίες, επιθυμίες και ανάγκες σου, έχεις πάντα ένα σημείο αναφοράς για εκείνες τις φορές που χρειάζεσαι ένα boost αυτοπεποίθησης.

#4 Μάθε το yoni σου

Όταν ανακαλύψεις τη θηλυκή σου ανατομία και (ξανα)συνδεθείς με τη γυναικεία σου πλευρά με ειλικρίνεια και θάρρος, θα νιώσεις και το ανώτερο αίσθημα πληρότητας.

#5 Διεκδίκησε την αυτοφροντίδα

Δεν πρόκειται για πολυτέλεια, ούτε για ένδειξη εγωισμού. Έχει πάψει να ταυτίζεται ως έννοια μόνο με χαλαρωτικά αφρόλουτρα και επισκέψεις στο κομμωτήριο, αλλά περικλείει όλες τις όψεις της γυναικείας μας φύσης με τρόπο ολιστικό.

#6 Η σχέση με τους άλλους περνά από τη σχέση με τον εαυτό μας

Το πώς σχετιζόμαστε με τους κοντινούς μας, την τροφή, τη φύση, τη σεξουαλικότητα ξεκινά από τη σύνδεση με εμάς. Μόνο όταν είμαστε παρούσες, ολοκληρωμένες σε κάθε επίπεδο, μπορούμε να αφιερώσουμε τον χρόνο και την ενέργεια και σε όλα τα υπόλοιπα.

#7 Φτιάξε τα προσωπικά σου rituals

Το να εντάσσουμε τελετουργικά και ρουτίνες, όπως αυτή της ευγνωμοσύνης ή ένα detox ritual, στην καθημερινότητα αυξάνει την ψυχική ανθεκτικότητα και την αισιοδοξία μας.

#8 Τόλμα την αλλαγή

Δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα όταν κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο πάντα τρόπο. Θέσε προθέσεις και όχι στόχους για κάθε αλλαγή που θέλεις να φέρεις – το να αποσυνδεθείς από το αποτέλεσμα κάθε πράξης θα δεις ότι είναι απελευθερωτικό.

#9 Δείξε εμπιστοσύνη

Αφέσου στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών που μπορούν να σου προσφέρουν 1:1 καθοδήγηση σε ένα ασφαλές πλαίσιο ή μπες σε μια κοινότητα ανθρώπων με τις ίδιες ανάγκες και ανησυχίες με εσένα.

#10 Πάρε το χρόνο σου

Η ουσιαστική ανάπαυση είναι κάτι που οι σύγχρονες γυναίκες έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ και μπορούν να το πετύχουν μέσω πρακτικών όπως το σύστημα daring to rest guided meditation ή της συμμετοχής σε ένα απελευθερωτικό retreat.