Μπορεί ένα διαχρονικά λατρεμένο mani, όπως το γαλλικό, να συναντήσει ένα μοντέρνο σχήμα νυχιών, όπως το τετράγωνο; Οι experts απάντησαν ήδη «ναι» αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο ευέλικτο είναι το γαλλικό μανικιούρ όχι μόνο σε σχέση με το χρώμα, όπου έχουμε ήδη δει πολύ εντυπωσιακές παραλλαγές, αλλά και πάνω σε ένα σχήμα νυχιών που είναι εντελώς διαφορετικό από το κλασικό.

Συγκεντρώσαμε εδώ μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε ένα πραγματικό εντυπωσιακό μανικιούρ.

Μονοχρωματικό λευκό γαλλικό

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ έχει λευκή γραμμή. Ποιος είπε, όμως, ότι δεν μπορεί να έχει και λευκή βάση; Επιλέξτε ένα πιο γαλακτερό χρώμα στη βάση του νυχιού και συνεχίστε κανονικά με τις λευκές γραμμές. Θα προκύψει μια όμορφη αντίθεση κι ένα κομψό αποτέλεσμα.

Color blocking

Ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών χρωμάτων μας κάνει να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι. Το κόλπο για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο γαλλικό είναι να ξεκινήσετε με μια βάση που θα μιμείται το φυσικό χρώμα των νυχιών σας και στη συνέχεια να διαλέξετε τις αποχρώσεις που θα μπουν στο κάθε νύχι στη γραμμή του γαλλικού. Μπορείτε να συνδυάσετε δύο χρώματα μαζί στη γραμμή ή να επιλέξτε ένα για κάθε γραμμή.

Καφέ γαλλικό

Εάν έχετε βαρεθεί τη λευκή γραμμή του γαλλικού, μπορείτε να στραφείτε σε μια άλλη απόχρωση, όπως το καφέ της σοκολάτας, που θα σας χαρίσει ένα πιο έντονο και αλλιώτικο look στα νύχια.

Με μικροσκοπικές καρδούλες

Τα γαλλικά μανικιούρ μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα καλλιτεχνικά σε μακριά και τετράγωνα νύχια, αλλά αυτό το σχέδιο είναι η απόδειξη ότι λειτουργούν και σε κοντό μήκος. Προσθέστε πάνω ή κάτω από τη γραμμή μικροσκοπικές καρδούλες σε όποιο χρώμα θέλετε και δημιουργήστε ένα άκρως χαριτωμένο αποτέλεσμα.

Ματ καρό

Αν και το σχέδιο παραπέμπει σε ένα πιο εορταστικό μανικιούρ -ειδικά εάν το καρό έχει πράσινο και κόκκινο χρώμα-, αλλά εάν γίνει με παστέλ αποχρώσεις μπορεί να φέρει… την άνοιξη στα νύχια σας.

Παστέλ τόνοι

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τους παστέλ τόνους σε όποιο σχήμα κι αν είναι τα νύχια σας. Πείτε ναι στο απαλό κίτρινο, το λιλά, το baby pink, το γαλάζιο και τη μέντα και προσθέστε μία απόχρωση από αυτές σε κάθε γραμμή του γαλλικού.

Λεοπάρ

Το λεοπάρ print στα νύχια έχει δυναμικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στα μανικιούρ, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε και στο γαλλικό σε τετράγωνα νύχια. Ιδανικό για εσάς που τολμάτε με την εμφάνισή σας και θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά σχέδια.

Φούξια

Για να πετύχετε μια Barbiecore εμφάνιση, θα πρέπει να στραφείτε στο φούξια, που θα κάνει πιο «ζωηρό» το μανικιούρ σας. Εάν δε σας αρέσει το φούξια, μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλες αποχρώσεις του ροζ.

Με φύλλα χρυσού

Για άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, το χρυσό είναι ο σύμμαχός σας. Ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να προσθέσει φύλλα χρυσού εκεί που θα σχεδίαζε κανονικά τη λευκή γραμμή του γαλλικού κι ετοιμαστείτε για το πιο λαμπερό μανικιούρ της ζωής σας.