Νέο μέλος στην σειρά Vinoperfect της Caudalie, το Brightening Micropeel Foam είναι ένας αέρινος αφρός ειδικά μελετημένος για την καθημερινή, απαλή απολέπιση που χρειάζεται η επιδερμίδα. Ο λόγος είναι γνωστός: Η συσσώρευση νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας- αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας ανανέωσης των κυττάρων ή της γήρανσης που «φρενάρει» τον ρυθμό με τον οποίο τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται φυσιολογικά από την επιδερμίδα- μπορεί να φράξει τους πόρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται θαμπή και τραχιά ενώ και τα ενεργά συστατικά της κρέμας προσώπου που χρησιμοποιείτε, να μην μπορούν να εισχωρήσουν βαθύτερα ώστε να αποδώσουν στο 100% της δράσης τους.

Από την άλλη, η καθημερινή απολέπιση εύκολα μπορεί να γίνει παγίδα για την επιδερμίδα αν χρησιμοποιείτε ακατάλληλα προϊόντα τα οποία μαζί με τα νεκρά κύτταρα παρασύρουν και τα φυσικά έλαια του προσώπου, τα οποία είναι απαραίτητα για την ελαστικότητά του αλλά και τη συνοχή του επιδερμιδικού φραγμού. Η Caudalie ξεπερνά αυτό το εμπόδιο με τον νέο αφρό Vinoperfect ο οποίος είναι ειδικά μελετημένος για καθημερινή χρήση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με τον πιο ευγενικό τρόπο, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, πιο απαλή και φωτεινή σε μόλις 30 δευτερόλεπτα!

Στη σύνθεσή του με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης πρωταγωνιστούν τρία συστατικά-κλειδί στην ανανέωση της επιδερμίδας:

  • Οξέα φρούτων (AHAs), 100% φυσικής προέλευσης τα οποία απολεπίζουν και φωτίζουν την επιδερμίδα
  • Μανδελικό οξύ, ένα κερατολυτικό απολεπιστικό που “ξεκολλάει” και απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας
  • Βιολογικό νερό σταφυλιών, το οποίο ενυδατώνει και καταπραύνει την επιδερμίδα ενώ προσφέρει και αντιοξειδωτική δράση.

Ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, το Vinoperfect Brightening Micropeel Foam της Caudalie καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μέσω μιας ήπιας κερατολυτικής απολέπισης που οδηγεί σε έναν πιο ομοιόμορφο, φωτεινό τόνο.

Με αφορμή τη νέα άφιξη στη σειρά Vinoperfect, αξίζει να επιστρέψουμε σε ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα κατά των καφέ κηλίδων – και παγκόσμιο best seller από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά- το Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum. Το N°1 προϊόν κατά των κηλίδων αντλεί το καλύτερο από τη φύση: τη Βινιφερίνη, ένα δραστικό συστατικό που προέρχεται από τον χυμό του αμπελιού, είναι 62 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη C και 43% πιο αποτελεσματικό από τη Νιασιναμίδη 10%- δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε 30 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, πωλείται από ένα μπουκαλάκι αυτού του μαγικού ορού.

Η πλούσια σε ενεργά συστατικά σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες, δρα σε όλους τους τύπους κηλίδων και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, μειώνοντας τα σημάδια που αφήνουν ο ήλιος, η γήρανση, η ακμή, η εγκυμοσύνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.