Όταν έχεις προγραμματίσει reunion με παλιούς συμμαθητές στο σπίτι, είναι φυσικό να θες το καλύτερο και μάλιστα από τα χεράκια σου (…και του έτερου σεφ του σπιτιού). Μία τέτοια κατάσταση λοιπόν έπρεπε να φέρουμε εις πέρας και μάλιστα μέσα σε ένα πρωινό, με μία πίεση χρόνου που δεν μας έδινε πολλά περιθώρια για έρευνα αγοράς. Οπότε τι κάναμε; Φροντίσαμε να επιλέξουμε έναν προορισμό που θα τα βρίσκαμε όλα, σε καλή ποιότητα και ασφαλώς σε καλές τιμές.

Έτσι βρεθήκαμε στο νέο υποκατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Λεωφόρο Κηφισιάς στο Μαρούσι όπου από την πρώτη στιγμή, ο μοντέρνας αισθητικής και φιλόξενος χώρος, δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα για μια απολαυστική εμπειρία αγορών.

Η πραγματική έκπληξη ήταν για άλλη μια φορά οι τιμές. Στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι τιμές είναι ευχάριστα προσιτές, κάτι που εκτιμούμε πάντα όλοι οι καταναλωτές και φυσικά το καρότσι μας που γεμίζει.

Από τη μαναβική έως τα γαλακτοκομικά, διαπιστώσαμε ότι οι τιμές πραγματικά είναι πιο χαμηλές και με συνεχή πτωτική τάση. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης από μία ευρεία γκάμα και παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά για τις καθημερινές μας αγοραστικές ανάγκες.

Επιπλέον, παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για κάθε διατροφική ανάγκη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές: από διάφορα είδη ψωμί του τοστ, δημητριακά ολικής, το πιο οικονομικό φρέσκο γάλα που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα, αντίστοιχα και το πιο οικονομικό κατσικίσιο γιαούρτι που βρίσκεται σταθερά στο ψυγείο μας, έως και ψαγμένα ζυμαρικά και ό,τι μπορεί να χρειαστεί το οποιοδήποτε σπιτικό (που σημαίνει και όλα τα είδη που εμπεριέχονται στο καλάθι του νοικοκυριού).

Εμείς βρήκαμε όλα τα προϊόντα της λίστας μας για την ξεχωριστή μας εκδήλωση, που συν τοις άλλοις έχει να ικανοποιήσει και ξεχωριστά γούστα. Οι φίλοι μας βλέπετε είναι όλοι της καλής διατροφής και προσέχουν ιδιαιτέρως τι βάζουν στον οργανισμό τους. Οπότε, καταφέραμε γρήγορα και βρήκαμε όλα τα σωστά υλικά για το ευφάνταστο μενού που είχαμε σχεδιάσει, όπως και ωραιότατα κρασιά σε απίθανες τιμές.

Το κλείσιμο της αγοράς μας ήταν εξίσου ευχάριστο καθότι οι τσάντες γέμισαν χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι μας. Στα ΑΒ Βασιλόπουλος, οι τιμές παραμένουν σταθερά χαμηλές, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία αγορών που ξαναζείς σε κάθε σου επίσκεψη.

Και μη ξεχνάτε «Στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή!»