Η απάντηση είναι τα πεπτικά ένζυμα

Πριν το γεύμα, λαμβάνουμε μια κάψουλα του συμπληρώματος πεπτικών ενζύμων, Ultimate Digestive Enzyme.  Τα επτά διαφορετικά ένζυμα που περιέχει δρουν ως καταλύτες για την πέψη των τροφών. Λίπη, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες χωνεύονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό οδηγεί στη γρήγορη απομάκρυνση των τροφών από τον πεπτικό σωλήνα και τη μείωση του όγκου τους, αποφεύγοντας έτσι τον τυμπανισμό, τις ερυγές και το ενοχλητικό φούσκωμα που προκαλεί η δυσπεψία.

Το Ultimate Digestive Enzyme είναι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση που καταναλώνουμε γεύματα που μας βαραίνουν, είτε λόγω ποσότητας είτε λόγω είδους. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τροφές που περιέχουν λακτόζη ή ίνες, ενώ άλλοι δυσκολεύονται κατά τα ταξίδια τους και τις αλλαγές στη διατροφή τους. Τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος ή έτοιμα γεύματα από εστιατόρια, διανομές ή σουπερμάρκετ μπορούν να επιβαρύνουν το πεπτικό μας σύστημα.

Τα φυτικά ένζυμα του Ultimate Digestive Enzyme βοηθούν στην πέψη όλων των τροφών, εμποδίζοντας τις άπεπτες τροφές να παραμένουν στο πεπτικό μας και να προκαλούν κόπωση, ερεθισμούς ή φλεγμονές. Βοηθούν το πάγκρεας να ξεκουραστεί, να ανανεωθεί και να επανέλθει σε φυσιολογική λειτουργία. Επιπλέον, αυξάνουν τα ενεργειακά μας επίπεδα, επειδή παρέχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα.

Γνώρισε το Ultimate Digestive Enzyme

  • Τα ένζυμα στο Ultimate Digestive Enzyme προέρχονται από φυτικές πηγές, είναι ασφαλή και έχουν παραχθεί μέσω ασφαλούς διαδικασίας ζύμωσης.
  • Έχει εγγυημένη δραστικότητα που εκφράζεται με μονάδες FCC.
  • Δεν περιέχει γλουτένη, είναι μη γενετικά τροποποιημένο, ενώ είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται από τη Flora, Canada. Αποκλειστική Διανομή MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr.