Από όλες τις τάσεις που έχουμε δει στα νύχια μέχρι τώρα, υπάρχει μία για την οποία πολλές γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάζονται ξανά: τα ματ. Ετοιμαστείτε να δείτε ματ νύχια με glitter, σε παστέλ τόνους, αλλά και neon, και floral σχέδια να κυριαρχούν στα social media αλλά και ασυνήθιστα σχέδια όπως σύννεφα ή γεωμετρικά μοτίβα. Εάν θέλετε, λοιπόν, να τολμήσετε την τάση, παρακάτω θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες για ματ νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ.

Μαύρο

Ματ φινίρισμα και μαύρο βερνίκι πάνε χέρι-χέρι, αλλά όπως συμβαίνει και με ένα μικρό μαύρο φόρεμα, το βασικό δε χρειάζεται να σημαίνει απόλυτα και βαρετό. Δώστε στα μαύρα ματ νύχια σας χαρακτήρα, προσθέτοντας πάνω τους μερικές βούλες από ένα μαύρο λαμπερό βερνίκι δημιουργώντας ένα τέλειο combo ματ και γυαλιστερού μανικιούρ.

Κόκκινο

Το ίδιο κόλπο με τις υφές μπορείτε να δοκιμάσετε και με το κόκκινο χρώμα. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, βάψτε μερικά νύχια με ένα κόκκινο ματ βερνίκι και κάποια άλλα με ένα κόκκινο γυαλιστερό βερνίκι. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Ροζ

Είτε προτιμάτε παστέλ είτε πιο έντονες αποχρώσεις, τα ματ νύχια θα φαίνονται πάντα όμορφα με το ροζ χρώμα. Αφήστε τα κοντά για ένα απόλυτα κομψό mani.

Γήινοι τόνοι

Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε με όποιον γήινο τόνο σας αρέσει. Αφήστε τα νύχια σας πιο μακριά, σε αμυγδαλωτό ή στρογγυλό σχήμα και προσθέστε τη ματ απόχρωση της επιλογής σας. Το συνολικό μανικιούρ σας θα είναι ιδιαίτερο και θα ταιριάξει σούπερ με κάθε σας σύνολο.

Μωβ

Αν είστε φαν του μωβ, δοκιμάστε να απλώσετε μία απόχρωσή του σε κάθε νύχι σας, για να δημιουργήσετε ένα όμπρε εφέ στο μανικιούρ σας.

Λευκό

Από τη λίστα των ματ χρωμάτων δεν μπορεί να λείπει το λευκό. Ταιριάζει υπέροχα σε μακριά νύχια με αμυγδαλωτό σχήμα και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ματ παστέλ

Τα παστέλ χρώματα είναι σύγχρονα και άκρως ανοιξιάτικα, οπότε γιατί να μην τολμήσετε στα ματ νύχια σας έναν συνδυασμό των αγαπημένων σας παστέλ αποχρώσεων;! Διαλέξτε μία για κάθε νύχι και αποκτήστε το πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό μανικιούρ που είχατε ποτέ.

Floral

Τι θα λέγατε να συνδυάσετε το floral print με ένα ματ χρώμα; Εάν η απάντηση είναι θετική, βρείτε τη ματ απόχρωση βερνικιού που θα μπει στη βάση των νυχιών σας και ζωγραφίστε από πάνω μερικά λουλούδια για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο mani.

Πουά

Το πουά είναι άλλο ένα print που μπορείτε να δοκιμάσετε με ματ βερνίκια. Σας προτείνουμε να βάψετε τα νύχια σας λευκά και από πάνω να προσθέσετε μερικές μαύρες βούλες -μικρές ή μεγάλες- δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ για την άνοιξη.