Τα ξανθά μαλλιά δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και οι signature χρυσαφένιες μπούκλες της Serena van der Woodsen στη θρυλική σειρά Gossip Girl θα είναι για πάντα στο hall of fame με τις ωραιότερες εκδοχές του ξανθού. Το “Serena van der Woodsen blonde” είναι ένα εξαιρετικά απλό χρώμα και πλέον αποτελεί τεράστιο hair trend.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα πάντα για την τάση και πώς θα την υιοθετήσετε κι εσείς, για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας πριν το καλοκαίρι.

Η τάση

Ο διάσημος hairstylist Daniel Moon επινόησε το ξανθό χρώμα μαλλιών της Serena van der Woodsen αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να δοκιμάσετε τη φετινή άνοιξη. «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τα μαλλιά της Serena van der Woodsen. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι τα χρυσαφένια μαλλιά της ή το ότι ο Dan Humphrey δεν αφήνει την πανέμορφη ξανθιά ηθοποιό από τα μάτια του στη σειρά, που με κάνουν να τα σκέφτομαι διαρκώς» δήλωσε ο Moon σε μια συνέντευξή του.

Η Lauren Paglionico, master colourist και ιδρύτρια του brand Irn Beauty, τόνισε πως αυτή την άνοιξη επικρατεί το πιο ζεστό ξανθό. Η ίδια προσθέτει ότι οι τάσεις στα ξανθά μαλλιά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο «σκληρές» για την τρίχα, αφού την ταλαιπωρούσαν αρκετά, αλλά τώρα πλέον μπορείτε να δείτε ότι αυτό το πιο απαλό ξανθό θα είναι πιο φιλικό για τα μαλλιά σας. «Το golden blonde χρώμα της Serena van der Woodsen είναι πιο χαμηλής συντήρησης και γενικά κολακευτικό. Η ζεστασιά που διαθέτει μπορεί να ταιριάξει σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων του δέρματος», αναφέρει η ίδια προσθέτοντας ότι χαρίζει μια ηλιόλουστη λάμψη, η οποία τονίζει τα χαρακτηριστικά σας.

Πώς θα πετύχετε το ξανθό της Serena van der Woodsen

Σε αυτό το χρώμα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το χρυσαφένιο ξανθό χρώμα της Serena van der Woodsen είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες δε θέλουν να βάφουν συχνά τα μαλλιά τους, αλλά ψάχνουν κάτι φωτεινό και άκρως ανοιξιάτικο και φρέσκο για τα μαλλιά τους. Το μυστικό για την επίτευξη του τέλειου χρώματος; Μείνετε μακριά από ψυχρούς τόνους, όπως σημειώνει η Lauren Paglionico. «Εξηγήστε απλώς στον κομμωτή σας ότι θέλετε να κάνετε πιο ζεστό το ξανθό σας» αναφέρει η ίδια.

Εάν, ωστόσο, δεν είστε ξανθιά, αλλά σκέφτεστε να πάτε προς αυτήν την οδό για την άνοιξη, αρχικά συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας, για να σας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά σας αυτήν τη στιγμή κι εάν μπορούν να υποστούν μια τόσο έντονη αλλαγή κι επεξεργασία. Εάν πάρετε την έγκρισή του, υιοθετήστε άφοβα την τάση και απολαύστε τα νέα σας μαλλιά.