Η ταραμοσαλάτα είναι ένα φανταστικό συνοδευτικό για την λαγάνα στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας!
Extra tips:
- Λίγο ελαιόλαδο στην ταραμοσαλάτα δίνει έξτρα νοστιμιά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος του καλαμποκέλαιου με ελαιόλαδο.
- Ανακατέψτε καλά πριν το σερβίρισμα.
- Όσο πιο πολύ χτυπάμε το μίγμα τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα.
- Το λάδι πρέπει να πέφτει σιγά σιγά για να μην κόψει η ταραμοσαλάτα.
- Αν μας βγει αραιή τότε προσθέτουμε λίγη φρυγανιά και ελάχιστο λάδι.
- Να επιλέξετε μπαγιάτικο ψωμί 2 ή 3 ημερών και να αποφύγετε το φρέσκο.