Η ταραμοσαλάτα είναι ένα φανταστικό συνοδευτικό για την λαγάνα στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας!

Extra tips:

  • Λίγο ελαιόλαδο στην ταραμοσαλάτα δίνει έξτρα νοστιμιά. Μπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος του καλαμποκέλαιου με ελαιόλαδο.
  • Ανακατέψτε καλά πριν το σερβίρισμα.
  • Όσο πιο πολύ χτυπάμε το μίγμα τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα.
  • Το λάδι πρέπει να πέφτει σιγά σιγά για να μην κόψει η ταραμοσαλάτα.
  • Αν μας βγει αραιή τότε προσθέτουμε λίγη φρυγανιά και ελάχιστο λάδι.
  • Να επιλέξετε μπαγιάτικο ψωμί 2 ή 3 ημερών και να αποφύγετε το φρέσκο.