Αυτό το καλοκαίρι, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, με απόλυτο πρωταγωνιστή το πιο αυθεντικό ελληνικό προϊόν: το γιαούρτι.

Μην χάσετε τη νέα έκδοση «35 αλμυρές και γλυκές συνταγές με γιαούρτι», που κυκλοφορεί το Κυριακή 8 Ιουνίου με ΤΟ ΒΗΜΑ.

Σε αυτό το ξεχωριστό τεύχος, η Αργυρώ αναδεικνύει την αστείρευτη δυναμική του ελληνικού γιαουρτιού μέσα από ευφάνταστες, νόστιμες και καθημερινές συνταγές που θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους. Από το στραγγιστό μέχρι το πρόβειο, το γιαούρτι δεν είναι απλώς συνοδευτικό – γίνεται ολόκληρη μαγειρική εμπειρία, που δίνει νέα πνοή στα φαγητά και στα γλυκά μας.

Με μαεστρία και δημιουργική έμπνευση, η Αργυρώ το ενσωματώνει σε δροσερές σαλάτες, τυλιγμένα μπουρεκάκια με κιμά και μελιτζάνα, σε λαζάνια με βελούδινη κρέμα γιαουρτιού, σε ζουμερά φιλετάκια και ευφάνταστες μαρινάδες για κρέας, ακόμη και σε αέρινες ζύμες που απογειώνουν τις πίτες και τα σουφλέ. Το αποτέλεσμα; Γεύσεις γεμάτες άρωμα, φρεσκάδα και υγιεινή απόλαυση για όλη την οικογένεια.

Και επειδή κανένα τραπέζι δεν ολοκληρώνεται χωρίς επιδόρπιο, η Αργυρώ έχει ετοιμάσει μια σειρά από γλυκές δημιουργίες με βάση το γιαούρτι: πουτίγκες, αφράτα κέικ, σπιτικά pancakes, γλυκά ψυγείου και μυρωδάτα κουλουράκια.

Αυτή την Κυριακή μπαίνουμε στην κουζίνα με την καθοδήγηση της Αργυρώς και ανακαλύπτουμε πώς το γιαούρτι μπορεί να γίνει η βάση για δεκάδες συνταγές που συνδυάζουν τη νοστιμιά με τη θρεπτική αξία.

Μην χάσετε  αυτή την Κυριακή 8 Ιουνίου με ΤΟ ΒΗΜΑ «35 Συνταγές με Γιαούρτι» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.