Ιδίως τώρα το καλοκαίρι, τα θαλασσινά είναι ένα αγαπημένο φαγητό που προτιμούν πολλοί. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους και υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Θεωρούνται εξαιρετικά ευεργετικά για τον οργανισμό τρόφιμα και υψηλή διατροφική αξία. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, υγιή λίπη και μέταλλα. Η τακτική κατανάλωση θαλασσινών μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας, να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και να ωφελήσει την υγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς. Περισσότερα θα μας πει η ειδικός.
Θαλασσινά: Ο «θησαυρός» της θάλασσας στο πιάτο μας
Η Αναστασία Κολομβότσου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, μιλά για τη διατροφική αξία που έχουν τα θαλασσινά και μας λύνει διάφορες απορίες σχετκά με αυτά, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή Μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
