Επιστρέφουμε στην καθημερινότητα με τις πιο νόστιμες συνταγές, όλες μελετημένες για να μας γεμίζουν ευεξία και ενέργεια.

Φτιάχνουμε τα πιο υγιεινά σνακ για το γραφείο, τυλίγουμε σε wrap τα πιο θρεπτικά συστατικά, δημιουργούμε pancakes, muffins και cake με φρούτα, καρπούς και ό,τι άλλο αγαπάμε να απολαμβάνουμε το φθινόπωρο.

Με 10 συνταγές που θα αλλάξουν την άποψη όλων για το lunch box και με αλμυρές λιχουδιές που αναλαμβάνουν το δεκατιανό των μικρών μας φίλων, είναι βέβαιο ότι αυτή την σεζόν όλοι θα έχουν την καλύτερη διάθεση στη δουλειά και το σχολείο.

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε σωστά espresso στο σπίτι και να διαλέγουμε τον πιο καλά φτιαγμένο καφέ στο χέρι, βρίσκουμε ένα από τα πιο γευστικά ψωμιά της πόλης που φτάνει καθημερινά στην Αθήνα από την Επίδαυρο, μαθαίνουμε τα πάντα για το πετιμέζι που ξαναβρίσκει τη χαμένη του αίγλη.

Μυούμαστε στην πιο healthy διατροφή με τις προτάσεις του Doeat της Δέσποινας Καϊσίδου και ανακαλύπτουμε τους λόγους που ο αγαπημένος σεφ Ανδρέας Λαγός επιμένει να υποστηρίζει τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς μαγειρεύοντας με πάθος και αγάπη με τα δικά τους προϊόντα.

Ταξιδεύουμε στην Σύρο και καταγράφουμε τις ιστορίες των ντόπιων ή εκείνων που την έχουν επιλέξει για μόνιμη κατοικία, γευόμαστε τα πιο αφράτα λουκούμια, συμμετέχουμε σε ένα φεστιβάλ για τα 200 χρόνια ζαχαροπλαστικής κληρονομιάς της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Χαλαρώνουμε στα book café της Αθήνας που διακρίνονται για το cozy περιβάλλον τους και πίνουμε τα πρώτα cocktail μετά το γραφείο στα νέα μπαρ αλλά και διαχρονικά που αποτελούν τα πιο πιστά μας στέκια.

Αυτός ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο λαχταριστός από ποτέ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ.