Σαλάτα με αγγούρι, ρεβίθια, φέτα & λεμόνι
Μια δροσερή και χορταστική επιλογή. Μπορείτε να την απολαύσετε μόνη της ως ένα εύκολο μεσημεριανό ή δείπνο.

ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ15 λεπτά
Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
- 1 κουτί ρεβίθια 425 γραμμαρίων, ξεπλυμένα
- 2 φλιτζάνια αγγουράκι κομμένο σε κύβους
- ⅓ φλιτζανιού τυρί φέτα θρυμματισμένο
- ¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- ¼ φλιτζανιού ντομάτα σε κύβους
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2ο
Προσθέστε τα ρεβίθια, το αγγουράκι, τη φέτα, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και και τον μαϊντανό.
Βήμα 3ο
Ανακατέψτε τα όλα μαζί να ομογενοποιηθούν.