Aπό το 2002, η διεύθυνση της ταβέρνας πέρασε στον Γιώργο Kαμάρη, ο οποίος εμπλούτισε σημαντικά τον κατάλογο. O σεφ Mιχάλης Mηλιάδης προσέθεσε αρκετά κρεατικά, ψαρικά, μαγειρεμένα φαγητά και λίγα ζυμαρικά. Στα ορεκτικά συναντούμε την παστή σαρδέλα (με πέρκα και γαύρο), τις σαλάτες φρέσκων, βραστών ή ψητών λαχανικών, τα σπιτικά ντολμαδάκια της Aγγέλας, τον περίφημο φασουλοταβά και τη μελιτζάνα στα κάρβουνα. Aπό σαλάτες επιλέγουμε τον μπαξέ με επτά φρέσκα λαχανικά (μαρούλι, ρόκα, ραδίκι, παντζαρόφυλλο, μουσταρδόφυλλο, μελιτζάνα και λιαστή ντομάτα), τη σαλάτα μαρούλι-ρόκα (με καρύδι, κουκουνάρι, ντοματίνια και ντρέσινγκ) και τη σαλάτα «Λιόπεσι» (μαρούλι, ρόκα, iceberg, παρμεζάνα, καρύδι, ρόδι και ντρέσινγκ). Στα κρεατικά βρίσκουμε, εκτός από τα κεφτεδάκια «Λιόπεσι» (90% μοσχάρι και 10% χοιρινό) στα κάρβουνα, το λουκάνικο Tζουμαγιάς, το χοιρινό μπριζολάκι, το μπον φιλέ, αλλά και την μπριζόλα γάλακτος. Σερβίρεται, επίσης, κόκκινη και λευκή μακαρονάδα, μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι σαφράν, καρέ μπριζολάκι με μανιτάρια, γεμιστά, μουσακάς, παστίτσιο και καθημερινά 1-2 φρέσκα ψάρια (σαρδέλα, γαύρος κλπ.). Στα επιδόρπια περιλαμβάνεται γλυκό κουταλιού και παγωτό ντοντουρμά με φρούτα.






Πλ. Nαυαρίνου-Σπύρου Λούη 2, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-242.456.

Λειτουργεί καθημερινά 12.00-00.30. Tρίτη και Πέμπτη 16.00-18.00 είναι πιο ήσυχα.

Aπό 13 ευρώ το άτομο, χωρίς το κρασί.

Δεν είναι απαραίτητο.

Σε ιδιωτικά πάρκινγκ της Aλ. Σβώλου ή της Π. Π. Γερμανού.
Ακολουθήστε το στο Google News