Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για μια αυγουστιάτικη νύχτα στην άδεια Αθήνα; Στο «La Peche», του οποίου το μενού υπογράφει ο γνωστός Ζαν Ιβ Καρατονί, εκτός από θαλασσινά με απωανατολίτικες πινελιές, θα βρείτε και φρέσκα ελληνικά ψάρια. Στα πρώτα, αχινοσαλάτα, σούσι, καρπάτσιο γαρίδες και εξαιρετικό ωμό τόνο, καθώς επίσης και σαλάτα με βασιλικό κάβουρα, συμιακό γαριδάκι, καλαμαράκι γόνο και καραβιδόψιχα «λουκουμάς» σε φύλλο μπανάνας με wasabi. Για κυρίως πιάτο, φρέσκο ψητό ψάρι (85­ το κιλό) ή ψημένο σε κρούστα αλατιού. Τα ψάρια παρελαύνουν σε δίσκο μπροστά από το τραπέζι σας για να διαλέξετε και τα συνοδεύετε με ό,τι επιλέξετε. Εξαιρετικά τα άγρια χόρτα Κρήτης! Εκτός από φρέσκα ψάρια, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ριζότο, καθώς και θαλασσινές μακαρονάδες και άλλα, ελαφριά και πρωτότυπα πιάτα, όπως οι γαρίδες alla Mr. Κai με wasabi και φρέσκο μάνγκο. Όσο για τα γλυκά, δύσκολο να τους αντισταθείς, ειδικά σε μια «μελωμένη» μηλόπιτα με παγωτό, μια ελαφριά κρεμ μπρουλέ ή στα τραγανά «σου» με πικρή σοκολάτα και γέμιση παγωτό βανίλια. Την παράσταση κλέβουν τα κρασιά, τα οποία θα σας προτείνει ο σομελιέ (από 28­). Σας συνιστώ αντί γλυκού ή ως συνοδεία γλυκού να δοκιμάσετε και κάποιο από τα εξαιρετικά επιδόρπια κρασιά.









Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, τηλ.: 210-89.41.620.


21.00-01.30 και 12.30-19.00 τις Κυριακές.


40-60 ­ το άτομο (για ψάρι).


Εμφιαλωμένα ελληνικά και ξένα κρασιά.


Μέσα στα «Αστέρια». Θα σας οδηγήσουν οι παρκαδόροι.