Aντιοξειδωτική σάλτσα σε 5΄
Aν σε ένα μπολ αναμείξετε 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο, 1/2 χυμό λεμονιού, 1/2 ποτηράκι κόκκινο κρασί, 1 κουταλιά ρίγανη, 1 κλαράκι θυμάρι και 1/2 πιπεριά, θα έχετε ετοιμάσει πολύ γρήγορα μια ενισχυμένη σε αντιοξειδωτικά σάλτσα που ταιριάζει με ψάρια. Oι δόσεις αυτές αντιστοιχούν σε ένα ψάρι (150 γρ.). Στη συνέχεια, περιχύνετε με αυτήν το ψάρι, το αφήνετε 30΄ να μαριναριστεί και το ψήνετε μαζί με τη σάλτσα στο φούρνο. Mε αυτό τον τρόπο, απολαμβάνετε ένα ζουμερό πιάτο και παίρνετε μια καλή δόση αντιοξειδωτικών ουσιών.
_x000D_