Πιο ευπαρουσίαστα λουκάνικα σε 1΄
Για να μη σκάνε τα χωριάτικα λουκάνικα κατά το τηγάνισμα ή το ψήσιμο, μια αποτελεσματική λύση είναι να τα τρυπήσετε ελαφρά σε μερικά σημεία με ένα πιρούνι. Mε αυτό τον τρόπο, ψήνονται ομοιόμορφα και γίνονται ευπαρουσίαστα. Προτιμάτε, επίσης, να τα ψήνετε στη σχάρα, γιατί με αυτό τον τρόπο φεύγει ένα μεγάλο μέρος των λιπαρών τους. Aντίθετα, κατά το τηγάνισμα αυξάνεται ακόμα πιο πολύ το θερμιδικό τους φορτίο.
_x000D_