H εκ των ιδιοκτητών, κ. Xρύσα Kονιόρδου, επιμελήθηκε τον κατάλογο του εστιατορίου, εστιάζοντας στη μεσογειακή και διεθνή ελαφριά κουζίνα. H ίδια μας έλεγε πως αποφεύγει τη χρήση cream fresh και μαγιονέζας, επιμένοντας σε υλικά όπως ρόκα, μανιτάρια πλευρώτους, σεπς, μελιτζάνα και κολοκυθάκι. Στα ορεκτικά μάς άρεσε το προσούτο Πάρμας (φρεσκοκομμένο με μπρουσκέτες ντομάτας), η τάρτα με κολοκύθι και πράσο και το μιλφέιγ με ψητά λαχανικά και βουβαλίσια μοτσαρέλα στο φούρνο. Δύο από τις σαλάτες που ξεχωρίσαμε είναι η πράσινη με λαδολέμονο (άισμπεργκ, αβοκάντο, γαλλικό μαρούλι, ρόκα, γλιστρίδα, αγγούρι, καλαμποκοανθό και λαδολέμονο) και η σαλάτα «πανδαισία» (αντίβ, ραντίτσιο, γαλλικό μαρούλι, φινόκιο, γλιστρίδα, πορτοκάλι, κουκουνάρι και καρύδια). Στα finger food εντοπίσαμε το φρέσκο σολομό σχάρας με σος Teriyaki, ενώ στα ζυμαρικά τις πένες με γκοργκοντσόλα και δενδρολίβανο και το καζαρέτσε (με κοτόπουλο, λιαστή ντομάτα και μπρόκολο). Στα κυρίως πιάτα, πολύ ενδιαφέρον είναι το φιλέτο με σος γλυκού κρασιού, το φρέσκο ψάρι φέτα στη σχάρα με σος λεμονιού και ένα gourmet burger, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μαύρο ψωμί, ψητή μελιτζάνα και κολοκυθάκια, παρμεζάνα, σάλσα πέστο με βασιλικό, ελαιόλαδο, καβουρντισμένο κουκουνάρι και σκόρδο. Όσο για τα γλυκά, μπορείτε να απολαύσετε τάρτα λεμονιού, μπράουνις με λιωμένη κουβερτούρα ή τάρτα τατέν (τάρτα με φέτες ψημένου μήλου, με άγλυκη σαντιγί). Περίπου 50 ελληνικά κρασιά μπορούν να συντροφεύσουν το γεύμα σας.







Γ΄ Σεπτεμβρίου 2, Θεσ/νίκη, τηλ.: 2310-869.695.

Λειτουργεί καθημερινά 12.00-01.00 (ως καφέ από τις 08.00). Το μεσημέρι καθώς και από Τετάρτη έως Παρασκευή είναι πιο ήσυχα.

25-30 ­ το άτομο, χωρίς το κρασί.

Δεν είναι απαραίτητη.

Δωρεάν σε ιδιόκτητο πάρκινγκ.
Ακολουθήστε το στο Google News