Η αγάπη της Μαργαρίτας για τα λουλούδια ξεκίνησε από τα πρώτα της κιόλας βήματα, όταν οι γονείς της της έδειξαν για πρώτη φορά το άνθος από το οποίο πήρε το όνομά της. Η Μαργαρίτα Βράγκου απέκτησε τον τίτλο του τεχνολόγου – γεωπόνου από τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας στη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη της για την ανθοδετική τέχνη, σύντομα την οδήγησε στο Boerma Instittut της Ολλανδίας από όπου το 2005 απέκτησε Master in Dutch Floral Design Art. Μελέτησε την Ιαπωνική ανθοδετική τέχνη, Ikebana, και απέκτησε δίπλωμα της σχολής O’Hara. Σήμερα διατηρεί το δικό της studio στο Χολαργό. www.mvflowers.gr



Δημοσθένης Τσαπάρας, γεωπόνος
Ο Δημοσθένης Τσαπάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι Γεωπόνος, απόφοιτος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην Διασφάλιση Ποιότητας από την Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Από φοιτητής εργάστηκε στη συντήρηση και κατασκευή κήπων. Εργάστηκε για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια εργάστηκε για εννιά χρόνια στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας. Σήμερα υπηρετεί ως Τμηματάρχης στο Τμήμα Ενέργειας – Σχεδιασμού και Πρασίνου του Δήμου Σπάρτης.

Έφη Αυγουστή, τεχνολόγος – γεωπόνος

Η Έφη Αυγουστή γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα. Είναι τεχνολόγος γεωπόνος, απόφοιτη του ΑΤΕΙ τεχνολογίας γεωπονίας του τμήματος φυτικής παραγωγής στην Άρτα. Αγαπά πολύ τη φύση και γι αυτό ασχολείται ολοκληρωτικά με αυτή, αφού διατηρεί δική της παραγωγική επιχείρηση και ασχολείται με την καλλιέργεια λαχανικών. Τις ελεύθερες ώρες της ασχολείται με την κατασκευή και την συντήρηση κήπων.

Μαρία Λεβογιάννη, τεχνολόγος – γεωπόνος

Η Μαρία Λεβογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα κι είναι απόφοιτη τεχνολόγος γωπόνος του τμήματος ΤΕΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΡΤΑΣ. Αποφοίτησε το 2012, κι είναι κάτοχος δύο σεμιναρίων στο Γεωπονικό Ινστιτούτο με θέματα Φυτοπροστασία και Μυοκτονίες – απεντομώσεις. Επίσης κατέχει δίπλωμα στα LOGISTICS.