Με ένα «κλικ» μπορείτε να δείτε πώς θα είστε έπειτα από μια αισθητική επέμβαση!

Αυτή τη δυνατότητα προσφέρει η ιστοσελίδα Lift Magic (liftmagic.com) της καναδικής εταιρείας Modiface, επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να δουν πώς θα ήταν μετά από αισθητικές επεμβάσεις.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να εισάγει τη φωτογραφία του και να επιλέξει μία ή περισσότερες «επεμβάσεις» από τη λίστα που εμφανίζεται αριστερά στο παράθυρο, στην οποία μεταξύ άλλων υπάρχει η βλεφαροπλαστική, η ενίσχυση ζυγωματικών, η αυξητική άνω και κάτω χείλους, η ανάπλαση μύτης και η μείωση του βάρους.

Επιπλέον, μαζί με την επιλογή της κάθε «επέμβασης» ο χρήστης ελέγχει το πόσο δραστικό θα είναι το αποτέλεσμα, με τη σχετική δυνατότητα να προσφέρεται στο επάνω μέρος του παραθύρου. Στη συνέχεια, πατώντας «Show me» (δείξε μου) μπορεί να δει τη βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού του.

Η πρωτότυπη ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τις τεχνικές του ρετουσαρίσματος, που χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση λεπτομερειών σε λήψεις επαγγελματικών φωτογραφήσεων.

Εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει ότι το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να βοηθήσει κάποιον που επιθυμεί να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση να πάρει την τελική απόφαση για το αν θα κάνει ή όχι το μεγάλο βήμα.