Οπως αλλάζουν τα χρώματα στη φύση και ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός, έτσι αλλάζουν τα χρώματα στο μακιγιάζ και στο στυλ και προσαρμόζονται στη νέα εποχή. Καφέ, χακί, δαμασκηνί, γκρι και μοβ αποχρώσεις ενώνονται με μεταλλικές, χάλκινες πινελιές, για να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά θηλυκό.




Για άλλη μια φορά, τα μάτια τοποθετούνται στο επίκεντρο και τονίζονται εντυπωσιακά με σκούρες ματ και ιριδίζουσες σκιές. Το «σμόκι λουκ» γίνεται πιο έντονο, για ένα βλέμμα που θα καθηλώσει. Τip: Τολμήστε το στις βραδινές εμφανίσεις, την ημέρα φαίνεται υπερβολικό.





Φυλάξτε τα lip gloss στο συρτάρι. Το κραγιόν επανέρχεται δυναμικά, για να «ντύσει» τα χείλη σας με τις πιο όμορφες αποχρώσεις του κόκκινου, που φέτος κυριαρχεί. Οι επιλογές είναι πολλές: λαμπερό και φλογερό, βαθύ και μοιραίο, αλλά και αποχρώσεις κεραμιδί ή σκούρες του κρασιού. Τip: Δοκιμάστε ιριδίζουσες αποχρώσεις για λάμψη.




Όσο αρχίζει να χάνεται το χρώμα του καλοκαιριού, τόσο θα πρέπει να δίνετε χρώμα στα μάγουλα. Το ρουζ κατέχει εξέχουσα θέση, χαρίζοντας φωτεινότητα στο πρόσωπο. Τip: Ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορέσετε και την απόχρωση που θα διαλέξετε, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας διακριτικά ή τα τονίζει. ●