Πόσα γνωρίζετε για τα λειτουργικά και τα βιολογικά τρόφιμα; Εάν θέλετε, μπορείτε να μάθετε περισσότερα αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η φύση μας δίνει τα βιολογικά τρόφιμα και η επιστήμη τα λειτουργικά. Και οι δύο κατηγορίες τροφίμων αποτελούν κομμάτι της διατροφής μας. Φύση ή επιστήμη λοιπόν; Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα λειτουργικά και τα βιολογικά τρόφιμα, αλλά και για την ισορροπημένη διατροφή γενικότερα τότε πείτε «ναι» στην πρόσκληση του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και πάρτε μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι (Μετρό Κεραμικός).

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 11 το πρωί και είναι αφιερωμένες στο ερώτημα: «Διατροφή του μέλλοντος: φύση ή επιστήμη;» και διοργανώνονται υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις».

Εάν το Σαββατοκύριακο είστε στην πόλη λοιπόν, πείτε «ναι» σ’ ένα ξεχωριστό διήμερο εκδηλώσεων με εκπαιδευτικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, μαθήματα μαγειρικής, εκθέσεις, συναυλίες, προβολές, γευσιγνωσία, pocket theatre και πολλά happenings! Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά.

Με τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ολοκληρώνεται η «εβδομάδα διατροφής 2008» που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, κύριο θέμα της οποίας είναι οι δράσεις και τα οφέλη από την ένταξη των βιολογικών και των λειτουργικών τροφίμων στην καθημερινή μας διατροφή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμη
Να εμπιστευτούμε τα βιολογικά;
http://www.vita.gr/html/ent/368/ent.5368.asp

Πότε αξίζει να αγοράζουμε βιολογικά;
http://www.vita.gr/html/ent/972/ent.1972.asp

Tο βιολογικό ψωμί στο τραπέζι σας
http://www.vita.gr/html/ent/459/ent.2459.asp

Πόσο μεσογειακή είναι η διατροφή των παιδιών μας;
http://www.vita.gr/html/ent/662/ent.4662.asp

Μεσογειακή διατροφή κατά του διαβήτη
http://www.vita.gr/html/ent/635/ent.6635.asp