Με κρεμώδη και πλούσια υφή, απλώνονται στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και αφαιρούνται με βαμβάκι. Καλό θα είναι αμέσως μετά να χρησιμοποιείτε μια τονωτική λοσιόν ή να ξεβγάζετε το πρόσωπό σας με νερό για να αφαιρέσετε τα κατάλοιπα του γαλακτώματος. Είναι ιδανικά για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες.
Σε μορφή τζελ ή αφρού, απλώνονται κατευθείαν στο πρόσωπο και αφαιρούνται με νερό. Θα πρέπει να τα ξεπλένετε καλά, για να μη μένουν υπολείμματα στο πρόσωπο. Είναι ιδανικά για κανονικές-μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.
Διάφανα σαν νερό, χωρίς σαπούνι, οινόπνευμα και χρωστικές, είναι ιδανικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώστε τα σε βαμβάκι και περάστε απαλά το πρόσωπο και τα μάτια όσες φορές χρειαστεί, μέχρι το βαμβάκι να είναι τελείως καθαρό.
Πρακτικά και αποτελεσματικά, ιδανικά για ένα γρήγορο ντεμακιγιάζ. Δεν πρέπει να αποτελούν τη μόνιμη επιλογή καθαρισμού, καθώς δεν καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Θα τα βρείτε για όλους τους τύπους δέρματος.Τα περισσότερα προϊόντα ντεμακιγιάζ είναι κατάλληλα και για τα μάτια. Ωστόσο, αν επισημαίνεται στη συσκευασία τους το αντίθετο, η αφαίρεση του μακιγιάζ από τα μάτια θα πρέπει να γίνεται με εξειδικευμένα προϊόντα. Απλώστε μικρή ποσότητα σε βαμβάκι, τοποθετήστε το πάνω στο βλέφαρο για λίγη ώρα και σκουπίστε απαλά από το εσωτερικό των ματιών προς τα έξω. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί, αλλάζοντας κάθε φορά το βαμβάκι. Για τις κάτω βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα, που θα έχετε βουτήξει προηγουμένως στο καθαριστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: