Έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου; Η καθημερινότητά σου κινείται σε γρήγορους ρυθμούς; Το beauty budget σου είναι χαμηλό; Δεν χρειάζεται να κάνεις εκπτώσεις στη φροντίδα της ομορφιάς σου! Γνώρισε προϊόντα που σε ελάχιστο χρόνο και με μικρό κόστος σε διατηρούν πάντα όμορφη.


1.Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι

Δέκα λεπτά διαρκεί η διαδρομή με το Μετρό από το Σύνταγμα μέχρι την Εθνική Άμυνα. Δέκα λεπτά μπορείς να μιλάς στο κινητό με τη φίλη σου για τα νέα παπούτσια που αγόρασες. Τώρα, σε 10 λεπτά μπορείς να αλλάξεις και το χρώμα των μαλλιών σου. Η μόνιμη βαφή-κρέμα Excell 10΄, από τη L’Oréal Paris, δρα μόλις σε 10 λεπτά και σου χαρίζει λαμπερό χρώμα και λάμψη. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό ατού της! Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά, επανορθωτικά και μαλακτικά συστατικά που προστατεύουν την τρίχα, τη λειαίνουν και βελτιώνουν την ποιότητά της.


2.Κίνηση… Ματ

Για τα κορίτσια με λιπαρή επιδερμίδα, η καθημερινή φροντίδα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Χρειάζονται ενυδάτωση, πούδρα για να εμποδίσουν τη γυαλάδα και φυσικά αντιηλιακή προστασία. Με τη νέα κρέμα Pro Mat, από τη σειρά Normaderm της Vichy, μπορείς να τα έχεις όλα! Την απαραίτητη ενυδάτωση για την υγεία της επιδερμίδας, ειδικά συστατικά που καταπολεμούν τις ατέλειες, όπως τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια, ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και φίλτρα SPF 15 για προστασία από τον ήλιο.


3.You turn me around

Ονειρεύεσαι μια επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη; Θέλεις να ξεχάσεις τη θαμπή όψη; Μία στρώση μάσκας και 5 μόλις λεπτά αναμονής είναι αρκετά!

Γιατί η Instant Facial, από τη σειρά Turnaround της Clinique, κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: Μέσα σε ελάχιστο χρόνο (instant) η επιδερμίδα του προ­σώπου σου γίνεται λαμπερή, όπως μετά από μια επαγγελ­ματική περιποίηση (facial). Extra bonus: Την ώρα που την ξεπλένεις, κάνεις ελαφρύ μασάζ και οι κόκκοι που περιέχει απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα!


4.Βγάλ’ την καθαρή

Μετά από ώρες χορού, μετά από ξενύχτι, μετά από μια δύσκολη, κουραστική μέρα, ποια έχει κουράγιο για ντεμακιγιάζ; Άπλωσε το γαλάκτωμα, αφαίρεσέ το με βαμβάκι, άπλωσε τη λοσιόν, ξέπλυνε το πρόσωπό σου… Μια βαρετή διαδικασία που είναι, όμως, απολύτως απαραίτητη πριν αφεθείς στην άνεση του κρεβατιού σου. Καιρός να γνωρίσεις το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1, από τη σειρά βιολογικών προϊόντων του Κορρέ «Materia Herba». Με αγνά, οργανικά εκχυλίσματα φυτών και έλαια, αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, καθαρίζει, τονώνει και ενυδατώνει με μία κίνηση. Σε γλιτώνει από χρόνο, χρήμα, αλλά και τις τύψεις ότι κοιμήθηκες με το μακιγιάζ σου!


5.Μαλλιά ξανθά και λαμπερά

Το ξέρουν όλες οι ξανθές, βαμμένες ή φυσικές! Το ξανθό χρώμα ξεθωριάζει εύκολα, χάνει τη λάμψη και την καθαρότητά του. Η λύση βρίσκεται σε μια απλή κίνηση όπως είναι το λούσιμο. Το σαμπουάν Ultra Blond, από τη σειρά Hip (στα Sephora), με φυτικά εκχυλίσματα καθαρίζει απαλά τα ξανθά μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει την απώλεια του χρώματος και το ξεθώριασμα. Η σύνθεσή του δεν περιέχει πρόσθετα χρώματα, συνθετικά αρώματα ή χημικά συντηρητικά.


6.Άπλωσε, ξέβγαλε, τελείωσε

Ξέχασε το χρόνο αναμονής στη μάσκα μαλλιών. Τώρα η εντατική περιποίηση που προσφέρει δεν ξεπερνά τα λίγα δευτερόλεπτα.

Η Μάσκα Στιγμιαίας Λείανσης, από το Garnier Fructis, είναι τόσο πλούσια όσο πρέπει να είναι μια μάσκα μαλλιών, αλλά και γρήγορη και ανάλαφρη όσο μια κρέμα μαλλιών. Η σύνθεσή της με ενεργό συμπύκνωμα φρούτων εισχωρεί στην τρίχα σε ελάχιστο χρόνο, τη θρέφει και τη δυναμώνει, ενώ τη διατηρεί ανάλαφρη, λαμπερή και της χαρίζει αέρινη κίνηση.


7.Υπέροχη αίσθηση και προστασία

Θα το φανταζόσουν ποτέ ότι μία κίνηση ρουτίνας, όπως η χρήση αποσμητικού, θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από το να σε προστατεύει από την κακοσμία; Το αποσμητικό Dove Hair Minimising σε διατηρεί 24 ώρες φρέσκια, ενώ η καινοτόμος σύνθεσή του κάνει τις τρίχες στην περιοχή της μασχάλης πιο λείες και απαλές, δίνοντας έτσι την αίσθηση ότι μόλις ξυρίστηκες και ας έχουν περάσει μέρες.


8.Χέρια για φίλημα

Αν η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, τότε τα καθαρά, περιποιημένα νύχια είναι η μισή ομορφιά. Τα φακελάκια με σκόνη Instant Manicure, της Talika, διαλύονται σε μπολ με ζεστό νερό και σε 3 λεπτά καταφέρνουν να καθαρίσουν και να απαλύνουν την περιοχή κάτω και γύρω από τα νύχια, να λευκάνουν τις άκρες τους, να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω τους, να απομακρύνουν δυσάρεστες μυρωδιές και να τα αφήσουν ελαφρά αρωματισμένα. Πλήρες μανικιούρ σε ένα φακελάκι!


9.Ο make-up artist στην παλέτα σου

Ονειρεύεσαι το επαγγελματικό μακιγιάζ που παρουσιάζουν τα περιοδικά και οι φωτογραφίσεις μόδας; Το έχεις προσπαθήσει πολλές φορές με… ολέθρια, όμως, αποτελέσματα; Με την παλέτα σκιών EyeStudio, της Maybelline New York, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Σε 4 αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής οικογένειας, από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο, με το ειδικό πινελάκι για διαφορετικές εφαρμογές της σκιάς και, το σημαντικότερο, με οδηγίες στο πίσω μέρος της συσκευασίας, η λύση που προτείνει η Maybelline σού δίνει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ χωρίς κόπο.


10.«Γενναία» τρίχα

Τι άλλο μπορείς να κάνεις την ώρα του ντους; Να απλώσεις μία μάσκα στα μαλλιά σου; Να σκεφτείς τις εκκρεμότητες της μέρας; Να απολαύσεις την αναζωογονητική αίσθηση του νερού και να… τραγουδήσεις; Τι θα έλεγες να ποτρίχωνες και τα πόδια σου; Το κρεμοντούς Silky Skin, της Johnson’s, έχει πλούσιο και κρεμώδη αφρό που καθαρίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ένα τέλειο απαλό ξύρισμα, χωρίς κοψίματα και ερεθισμούς. Αν πάλι δεν είσαι οπαδός του ξυρίσματος, προτίμησε την αποτριχωτική κρέμα Veet In Shower. Η ειδική σύνθεσή της δεν φεύγει με το νερό και σου επιτρέπει να την απλώσεις και να ενεργήσει την ώρα του ντους. Γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση μέχρι να πεις ένα τραγούδι!