Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 500 γρ. φρέσκα σπαράγγια
  • 700 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι ➔Αλάτι ➔Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε το συκώτι σε φέτες και τις πλένετε καλά. Μόλις στραγγίσουν, τις αλείφετε με λάδι και τις ψήνετε στη σχάρα. Έπειτα, κόβετε το σκληρό μέρος από τα σπαράγγια και τα καθαρίζετε από τυχόν ίνες. Τα ζεματάτε για λίγο σε αλατισμένο νερό και τα ψήνετε λιγάκι στη σχάρα. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και τα σερβίρετε με το συκώτι και με λεμόνι.

Σύσταση

  • Βιταμίνες: Α, Ε •ΚάλιοΦυλλικό οξύ •Β-καροτένιο •Σίδηρο •Ψευδάργυρο •Σελήνιο
  • 450 θερμίδες η μερίδα

Δείτε επίσης: