Ένα παγωμένο «γλειφιτζούρι» που υπόσχεται να απαλλάξει τις εγκύους από την ταλαιπωρία της πρωινής ναυτίας, δημιούργησε μια βρετανίδα.

Η 38χρονη Ντενίζ Σόντεν, που και η ίδια ταλαιπωρείτο από ναυτίες όταν ήταν έγκυος, οραματίστηκε μια δροσερή γρανίτα σε εύχρηστα φακελάκια, τα οποία θα «σβήνουν» τις αναγούλες της εγκυμοσύνης.

Αντικείμενο έμπνευσής της όπως εκμυστηρεύεται, αποτέλεσε η δεύτερη εγκυμοσύνη της στην κόρη της Λίλη – εξ ου και η ονομασία του προϊόντος – και η ανακούφιση που ένιωθε η ίδια όταν έβαζε παγάκια στο στόμα της.

«Στα μισά της δεύτερης εγκυμοσύνης μου ανακάλυψα ότι για κάποιο λόγο τα παγάκια με βοηθούσαν. Όταν έμεινα έγκυος στη Λίλη τον Φεβρουάριο του 2006 θυμήθηκα το κόλπο με τον πάγο που εφάρμοσα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, και προσπάθησα να φτιάξω μερικά εύκολα παγωμένα γλειφιτζούρια. Και πραγματικά το κόλπο έπιασε!», λέει η επινοήτρια της έξυπνης πατέντας.

Δημιούργησε λοιπόν τα Lillipops: παγωμένα γλειφιτζούρια από φυσικά συστατικά σε πέντε απαλούς γευστικούς συνδυασμούς όπως λάιμ και βανίλια, γκρέιπφρουτ και μανταρίνι, χαμομήλι και πορτοκάλι και λεμόνι και μέντα.

Τα Lillipops πωλούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.lillipops.com σε συσκευασία των 20 τεμαχίων προς 7,37 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:
Πρωινή ναυτία; Μωρά με υψηλό ΙQ
http://www.vita.gr/html/ent/136/ent.9136.asp

Χάπι…end στις πρωινές ναυτίες
http://www.vita.gr/html/ent/370/ent.9370.asp

Πάλι ζαλίστηκα!
http://www.vita.gr/html/ent/284/ent.2284.asp