Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 στήθη κοτόπουλου (χτυπημένα)
  • 1/2 κιλό ντοματίνια
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 κίτρινες πιπεριές
  • 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος light
  • 2 σφηνάκια κονιάκ
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • Κάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
Πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και κάρι το κοτόπουλο και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι με το λάδι. Αφού το βγάλετε, ρίχνετε στο ίδιο τηγάνι (χωρίς να το καθαρίσετε) τα μανιτάρια σε φέτες, τις πιπεριές σε λωρίδες και τα ντοματίνια. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτετε το κοτόπουλο και σβήνετε με το κονιάκ. Αφού εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τα μπαχαρικά. Περιμένετε να πάρουν μία βράση και, μόλις δέσει η σάλτσα, σερβίρετε.

Σύσταση

  • Βιταμίνες: Α, του συμπλέγματος Β, C, D, Ε
  • Πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας
  • Νιασίνη
  • Κάλιο
  • Μαγνήσιο
  • Φώσφορο
  • Σίδηρο
  • Ψευδάργυρο
  • Λυκοπένιο