Επιθυμείτε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα σας, αλλά γνωρίζετε πόσο επικίνδυνες είναι οι ακτίνες. Πώς, λοιπόν, θα αποκτήσετε την «ηλιοκαμένη» ακτινοβολία σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να εκτεθείτε αλόγιστα; Το μυστικό για ένα μπρούντζινο χρώμα που αντανακλά τη λάμψη του ήλιου προσφέρουν τα μπρονζέ προϊόντα. Εξασφαλίζουν ένα εφέ φυσικού μαυρίσματος στο πρόσωπο, που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται…

5 βήματα πιο κοντά στο ηλιοκαμένο look
Το βασικό προϊόν για να πετύχετε το «μπρονζέ look» είναι η πούδρα. Οι νέες πούδρες σε βελούδινες και ελαφριές συνθέσεις δίνουν άψογα αποτελέσματα, χωρίς να φράζουν τους πόρους. Τις απλώνετε με μεγάλο πινέλο που συνήθως βρίσκεται μέσα στη συσκευασία- χωρίς να ξεχνάτε την περιοχή του ντεκολτέ.
Αποχρώσεις Μερικές πούδρες έρχονται σε περισσότερες από μία αποχρώσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέγετε το βαθμό του μαυρίσματος που θέλετε να πετύχετε.
Δώστε λάμψη Για να φωτίσετε το πρόσωπο, απλώστε ρουζ στα ζυγωματικά, επιλέγοντας χρωματικούς τόνους του ροζ, αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη, ή του βερικοκί, αν είναι πιο σκούρα.
Και οι ατέλειες; Για να σβήσετε τυχόν ατέλειες, χρησιμοποιήστε make-up. Προτιμήστε να είναι σε υγρή μορφή ή σε σπρέι, που είναι πιο απαλό και δεν «βαραίνει» την επιδερμίδα. Εκτός από την κάλυψη, το make-up «απαλύνει» και τα σημάδια της κούρασης.
Συνδυάστε έξυπνα Διαλέξτε σκιές ματιών, κραγιόν και lip-gloss σε αποχρώσεις που δένουν με το υπόλοιπο μακιγιάζ, για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: