Υλικά
- (Για 4 άτομα)
 - 200 γρ. ρεβίθια
 - 200 γρ. φασόλια
 - 200 γρ. φακές
 - 100 γρ. καλαμπόκι
 - 200 γρ. σιτάρι
 - 80 γρ. μέλι
 - 4 κουταλιές ελαιόλαδο
 - Κανέλα
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
Γενικά271 θερμίδες η μερίδα ΕκτέλεσηΒάζετε από την προηγούμενη ημέρα τα ρεβίθια και τα φασόλια σε κρύο νερό και τα αφήνετε να μουλιάσουν. Τα σουρώνετε, τα βράζετε για περίπου 30΄ και τα ξαφρίζετε. Έπειτα, τα βάζετε σε μια κατσαρόλα να βράσουν με αλατισμένο νερό σε χαμηλή φωτιά και μετά από περίπου 1 ώρα και 20΄ προσθέτετε τις φακές, το καλαμπόκι και το σιτάρι, συνεχίζοντας το βράσιμο για ακόμα 30΄. Μόλις ετοιμαστεί το φαγητό, το σερβίρετε σε βαθιά πιάτα και ρίχνετε από πάνω κανέλα, πιπέρι, ελαιόλαδο και μέλι. 
Σύσταση
- Βιταμίνες: Β1, Ε
 - Πρωτεΐνες
 - Σίδηρο
 - Μαγνήσιο
 - Ψευδάργυρο
 - Φυλλικό οξύ