Μια νέα μέθοδο αυξητικής στήθους που δεν απαιτεί την εισαγωγή εμφυτευμάτων, κάνοντας έτσι το στήθος να δείχνει φυσικό, δημιούργησε βρετανός πλαστικός χειρουργός.

Πρόκειται για τον δρ. Λόρενς Κίργουαν, ο οποίος ανακάλυψε μια μέθοδο μετατόπισης λίπους και εισαγωγής βλαστικών κυττάρων, που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μαστικού ιστού.

«Χρησιμοποιώ ορισμένα από τα διαθέσιμα ‘υλικά’ για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος», εξηγεί ο ειδικός. «Ουσιαστικά, αφαιρούμε μαστικό ιστό, ώστε να τεντώνεται το δέρμα στο κάτω μέρος του στήθους, και το σπρώχνουμε προς τα επάνω γεμίζοντάς το», συνεχίζει.

«Για πολλές γυναίκες, αυτή θα είναι η ιδανική επέμβαση μεγέθυνσης στήθους και θα έχει σχεδόν μόνιμα αποτελέσματα συγκριτικά με τα εμφυτεύματα, τα οποία χρειάζονται αντικατάσταση περίπου κάθε 10 χρόνια», συμπληρώνει ο δρ. Κίργουαν.

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 150 επεμβάσεις, σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 3 -3,5 ώρες και στοιχίζει από 9.000 έως 14.000 ευρώ, ανάλογα με το χρόνο νοσηλείας.

Διαβάστε ακόμα:
Φυσική ανάπλαση στήθους
http://www.vita.gr/html/ent/382/ent.10382.asp

«Σιλικόνη» από βλαστοκύτταρα
http://www.vita.gr/html/ent/871/ent.8871.asp

Όλα όσα φοβόμαστε για τις πλαστικές επεμβάσεις
http://www.vita.gr/html/ent/267/ent.1267.asp

Με διαφορά στήθους
http://www.vita.gr/html/ent/838/ent.7838.asp