Κόρνες και σειρήνες μπορεί να ουρλιάζουν στην πόλη, αλλά αυτό το ζευγάρι είναι εντελώς απορροφημένο στη μικρή στιγμή μαγικού έρωτα που ζει. H Anja Rubik και ο Sasha Knezevic – πραγματικό ζευγάρι που τυχαίνει να είναι και μοντέλα- σταμάτησαν την κυκλοφορία στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τη φωτογράφηση της διαφήμισης του αρώματος The Fragrance της DKNY.


Δείτε την πρωτότυπη ενέργεια που κάνει η DKNY με αφορμή το επαναλανσάρισμα του αρώματος The Fragrance. Σε λίγες μέρες, από τον Φεβρουάριο, οι φίλοι της DKNY σε όλον τον κόσμο θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στη σελίδα DKNY Fragrance στο Facebook, όπου θα φιλιούνται μέσα σε ταξί, και να εμφανιστούν αμέσως σε ένα ζωντανό βίντεο. Έτσι μπορείτε να γίνετε οι πιο καυτοί πρωταγωνιστές του διαφημιστικού σποτ του αρώματος!


– Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν επίσης να μοιραστούν τη δόξα με τους φίλους τους. Οι κοινοί φίλοι στο Facebook που ανεβάζουν φωτογραφίες με τα φιλιά τους θα εμφανίζονται ο ένας στα βίντεο του άλλου και θα λαμβάνουν έναν σχετικό σύνδεσμο, τον οποίο θα μπορούν να στέλνουν σε όσους θέλουν με email, μήνυμα ή μέσω Tweeter.





– Εικονίδια με τα μουσικά βίντεο θα συγκεντρώνονται σε μια συλλογή, όπου οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν τα αγαπημένα τους.



Το άρωμα DKNY Women Energizing Eau de Toilette, μια νέα εκδοχή του αρώματος DKNY Women, αποτελείται από ένα κοκτέιλ εσπεριδοειδών και τροπικών λουλουδιών με μια γενναία δόση παγωμένης βότκας.