Τη θαυμάσαμε στο «Leon» και στο «V for Vendetta». Το πρώην παιδί-θαύμα, σήμερα στα 29 της, έχει μεταμορφωθεί σε μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα.

Για το σώμα

Λατρεύει το χορό
Παρακολουθεί μαθήματα χορού από την ηλικία των 4 ετών. «Ήθελα να γίνω χορεύτρια στο Broadway και αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα τις οντισιόν. Αγαπώ τη μουσική και το χορό… Είμαι πολύ ευλύγιστη… Και μου αρέσει να χορεύω στα πάρτι. Έχω κάνει μαθήματα μπαλέτου, τζαζ και κλακέτες, και τα αγαπάω όλα».

Αποφεύγει το κρέας
«Είμαι αυστηρά χορτοφάγος. Αγαπώ τα ζώα και λειτουργώ με οδηγό τις αρχές μου». Παρ’ όλα αυτά, δεν ζει χωρίς αυγά, αφού είναι δύσκολο να προσλαμβάνει την ποσότητα πρωτεϊνών που χρειάζεται ο οργανισμός της, λόγω των ταξιδιών που απαιτεί η δουλειά της.

Διψάει για περιπέτεια
«Δεν φοβάμαι. Είμαι γενναία. Ρίχνομαι με πάθος σε ό,τι κάνω, για να μπορέσω να το απολαύσω», είχε πει η Natalie όταν έκανε μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης λίγα χρόνια πριν.

Είναι σίγουρη για το σώμα της
Μετά τη γυμνή σκηνή στο «Closer», όπου υποδύεται μια στρίπερ στο πλευρό των Jude Law και Clive Owen, η Natalie αποκαλύπτεται για άλλη μία φορά στο «Darjeeling Limited». «Δεν είμαι σεμνότυφη όσον αφορά το γυμνό. Νομίζω ότι είναι ωραίο στις ταινίες. Το σεξ αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας και το γυμνό είναι η φυσική μας κατάσταση».

Αγαπάει το φαγητό
«Δεν θα μπορούσα να έχω κάποια διατροφική διαταραχή, γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό».

Γυμνάζεται συστηματικά
Το γυμνασμένο σώμα της δεν οφείλεται μόνο στη λατρεία της για το χορό. «Συνήθως πάω για τρέξιμο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Μπορεί να είναι λίγο βαρετό, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο».

Για το μυαλό

Έχει μυαλό
Η Natalie έχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. «Θέλω να κάνω ενδιαφέροντα πράγματα, όχι μόνο μέσα από τους χαρακτήρες μου». Ενώ έχει δηλώσει: «Θα σπουδάσω. Δεν με νοιάζει αν αυτό βλάψει την καριέρα μου. Προτιμώ να είμαι έξυπνη και όχι όμορφη».

Δεν είναι εργασιομανής
«Δεν έχω κάνει τόσες πολλές ταινίες όσες άλλες κοπέλες στην ηλικία μου. Γυρίζω περίπου μία ταινία το χρόνο. Η δουλειά αυτή είναι πολύ καλή, γιατί προσφέρει άφθονο χρόνο για να ζεις και να βλέπεις πράγματα». Επίσης: «Μπορεί τώρα να μου αρέσει η ηθοποιία, αλλά αν κάτι άλλο κεντρίσει το ενδιαφέρον μου στο πανεπιστήμιο, θα ασχοληθώ με αυτό. Το να πεις ότι αυτό θα το κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου, είναι πολύ περιοριστικό».

Έχει ισχυρούς δεσμούς
«Αυτό που με κάνει πολύ χαρούμενη είναι να βρίσκομαι με φίλους μου, την οικογένειά μου και όσους αγαπώ και με αγαπούν. Όταν πάλι νιώθω κάπως “πεσμένη”, σκέφτομαι τους ανθρώπους αυτούς».

Έχει άποψη για τη δόξα
«Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι η δόξα μπορεί να κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθηση και να οδηγήσει στα άκρα το Εγώ σου. Στην πραγματικότητα, όμως, πιστεύω ότι συμβαίνει το αντίθετο. Οι άνθρωποι που σε πλησιάζουν είναι λιγότεροι, γιατί φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν κόλακες ή γιατί τρομάζουν από αυτήν ακριβώς τη δόξα».

Και για τη σεξουαλικότητα
«Ήθελα να διαμορφώσω μόνη μου τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Αν οι άλλοι σε βλέπουν ως ερωτικό αντικείμενο, τότε είτε προσπαθείς να ανταποκριθείς σε αυτό και γίνεσαι υπερβολικά σεξουαλική είτε επαναστατείς και γίνεσαι υπερβολικά ασεξουαλική».