Δεν είναι μηχάνημα αποτρίχωσης, δεν είναι ξυριστική μηχανή. Είναι κάτι μεταξύ των δυο. Ή για την ακρίβεια, και τα δυο. Το νέο Silk-épil 7 Dual Epilator της Braun αφαιρεί από τη ρίζα ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες ενώ η αποτριχωτική λεπίδα που διαθέτει ολοκληρώνει τη διαδικασία απομακρύνοντας με μια μόνο απλή κίνηση κάθε ίχνος τρίχας και αφήνοντας το δέρμα εκπληκτικά απαλό και λείο. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ’ όλα όταν το δοκίμασα είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια του ντους, εφόσον είναι ειδικά σχεδιασμένο για το νερό. Γιατί; Γιατί το νερό μαλακώνει το δέρμα με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο πόνος.



Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Silk-épil 7 Dual Epilator:

* Έχει αντιολισθητική λαβή: Δε γλιστράει, όταν χρησιμοποιείται με νερό, τζελ ή αφρό ξυρίσματος.

* Περιέχει νέα βάση φόρτισης: Για να το φορτίζετε όπου και όποτε θέλετε, επιτρέποντας την ασφαλή αποτρίχωση με ή χωρίς νερό. (Με μια ώρα φόρτισης, παρέχει μισή ώρα λειτουργίας).

* Τεχνολογία κλειστής λαβής: Βοηθά να αφαιρούνται αποτελεσματικά ακόμα και πολύ μικρές τρίχες που βρίσκονται κοντά στο δέρμα – με μέγεθος αντίστοιχο ενός κόκκου άμμου!

* Έχει περιστρεφόμενη κεφαλή: Η ευλύγιστη κεφαλή μπορεί να περιστρέφεται μπρος ή πίσω, με κλίση μέχρι και 15°. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί, ευκολότερα, να προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος για πιο αποτελεσματική αποτρίχωση.

* Διαθέτει έξυπνο φωτισμό: Ρίχνει φως ακόμα και στις πιο μικρές και λεπτές τρίχες για αποτέλεσμα χωρίς αστοχίες.



  • Η συσκευή για τα πόδια (μοντέλο 7771) κοστίζει 149€ ενώ εκείνη που περιέχει εξάρτημα για μασχάλες και ευαίσθητες περιοχές (μοντέλο 7891) κοστίζει 159€.


Για να πάρετε συμβουλές ομορφιάς και γοητείας από ένα κορυφαίο panel ειδικών μπείτε στο club της Braun με τίτλο Braun’s Aqua Skin Club, στο braun.com.