Την Τρίτη, 7/6, 12.00 μ.μ. βρέθηκα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Όχι για να κάνω μπάνιο, αν και θα ‘θελα. Για την ιστορία, υπήρχαν αρκετοί που πλατσούριζαν ή έκαναν ηλιοθεραπεία (μα, ποιοι είναι όλοι αυτοί που δε δουλεύουν και πάνε για μπάνιο τις καθημερινές;). Επανέρχομαι στο θέμα: Ο λόγος λοιπόν που πήγα εκεί ήταν το NIVEA Lounge, ένας καλαίσθητος χώρος όπου γίνονται θεραπείες και υπηρεσίες για το πρόσωπο, το σώμα (μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ) και τα μαλλιά από εξιδεικευμένους –και πολύ ευγενικούς- επαγγελματίες. Και εννοείται ότι οι υπηρεσίες προσφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.

Αν ο δρόμος σας σας φέρει προς Βουλιαγμένη πλευρά και το ζητούμενό σας είναι μπάνιο και χαλάρωση, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε αυτό το μέρος, που βρίσκεται μέσα στον Αστέρα. Κάντε το σα δώρο στον εαυτό σας. (Η είσοδος στην πλαζ μπορεί να είναι λίγο τσουχτερή αλλά οι τιμές των υπηρεσιών είναι πάνω-κάτω όπως σε άλλα σπα, π.χ. το μανικιούρ κοστίζει 15 ευρώ και το πεντικιούρ 25).

Κι επειδή μία εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, σας έχω αρκετές για να καταλάβετε πόσο υπέροχα διαμορφωμένος είναι αυτός ο χώρος που δεν ήθελα να εγκαταλείψω με τίποτα. Πόσο μάλλον όταν μετά έπρεπε να προσγειωθώ στην πραγματικότητα και να γυρίσω στο γραφείο.

Υ.Γ1. Το NIVEA Lounge λειτουργεί από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 20.00 μ.μ. και θα είναι ανοιχτό μέχρι τέλη Σεπτέμβρη.

Υ.Γ2. Ζητώ συγνώμη για την ποιότητα κάποιων φωτογραφιών, που έβγαλα με iphone.



Ο χώρος της παρουσίασης όπου οι άνθρωποι της NIVEA μάς πληροφόρησαν ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Θα επανέλθω με νεότερα.

Bιβλία με την ιστορία των 100 χρόνων NIVEA No comment!



O χώρος υποδοχής του NIVEA Lounge. Ηρεμείς από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπαίνεις μέσα.


Το δωμάτιο για μασάζ



Mανικιούρ – πεντικιούρ


Όπως κάθε σπα που σέβεται τον εαυτό του, κεράκια για την απόλυτη χαλάρωση και αρμονία