Κρέμα ημέρας LiftActiv Derm Source


Πετυχαίνει μείωση των ρυτίδων ως και κατά 20% στα 5 σημεία του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι της χήνας, κάτω από τα μάτια) και του λαιμού, σύσφιξη ως και κατά 44% και αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.


Αυτά τα πετυχημένα αποτελέσματα οφείλονται σε μια ανακάλυψη των Εργαστηρίων της Vichy. Μετά από δέκα χρόνια έρευνας, εντόπισαν τη στοιβάδα που ευθύνεται για όλη την ανάπλαση του δέρματος: το Derm Source, ή αλλιώς θηλώδες δέρμα, το οποίο ενισχύει τη δημιουργία νέων κυττάρων και ινών και ενεργοποιεί νέες ζωτικές ανταλλαγές σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος. Το συστατικό που έχει την ικανότητα να επανενεργοποιεί το Derm Source είναι η ραμνόζη, ένα συστατικό φυτικής προέλευσης που ανακάλυψε η Vichy και ενέταξε στη σύνθεση της σειράς LiftActiv Derm Source. (Aξία 31€)


NEO! LiftActif Serum 10


Μέσα σε 10 λεπτά από την εφαρμογή του, η επιδερμίδα γίνεται περισσότερο από 32% πιο απαλή και το 10% των ρυτίδων εξασθενούν. Σε χρονικό διάστημα 1 μήνα επιτυγχάνονται θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην ποιότητα της επιδερμίδας.


Η μοναδική φόρμουλα αυτού του νέου σέρουμ της Vichy έχει ως βασικό συστατικό φυσικά τη ραμνόζη σε πολύ υψηλή συγκέντρωση (ποσοστό 10%). Επιπλέον περιέχει το ιαματικό νερό VICHY, που είναι πλούσιο σε μέταλλα με καταπραϋντική και ενισχυτική δράση, υαλουρανικό οξύ, και ceramides τα οποία επιταχύνουν τη διείσδυση του ενεργού συστατικού στο θηλώδες δέρμα (Derm source).


H ραμνόζη, το υαλουρονικό οξύ και το ιαματικό νερό της Vichy αποτελούν ένα συνδυασμό τριών ενεργών συστατικών που διεισδύουν ταχύτερα στο θηλώδες δέρμα (derm source). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται αισθητά πιο μαλακή και να «γεμίζει» ενώ βελτιώνεται άμεσα η ελαστικότητά της. Δοκιμάστε το άφοβα ακόμα κι αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα αφού είναι υποαλλεργικό χωρίς parabens. (Aξία 38€)


Γαλάκτωμα καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ Purete Thermal 3 σε 1


Καθαρίζει, τονώνει και απομακρύνει το μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Το μυστικό της αποτελεσματικότητάς του είναι το ιαματικό νερό και κυρίως το captelae –καινοτομία των εργαστηρίων Vichy. Πρόκειται για ένα φυτικό εκχύλισμα που αιχμαλωτίζει τους ρύπους άμεσα χωρίς να αλλοιώνει την υγρασία της επιδερμίδας. Είναι τέλειο ακόμα και για σας που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα ή φοράτε φακούς επαφής εφόσον έχει υποαλλεργική σύνθεση χωρίς parabens. (Aξία 12,90€)