Πριν από λίγο καιρό, βρέθηκα στο Golden Mall, με αφορμή τις καινούριες χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων της Jo Malone.









Εποχικά κεριά, όπως το νέο Roasted Chestnut (οι νότες κάστανου που έχει, με έπεισαν όντως ότι έχουμε Χριστούγεννα), συλλεκτικές συλλογές με κρέμες σώματος και αρώματα – που μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό, αν θέλετε να φτιάξετε το προσωπικό σας άρωμα.

Υπάρχει ακόμα και το νέο κουτί Christmas Cracker που περιέχει τρεις αρωματικούς θησαυρούς (άρωμα, κρέμα σώματος, shower gel).

Eκείνο όμως που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν hand & arm massage, δηλαδή μασάζ χεριών, με απολεπιστικά, ενυδατικά λάδια, κρέμες και αρώματα Jo Malone.



Πρόκειται για μια υπηρεσία άνευ πληρωμής που παρέχουν τα Jo Malone (στο Attica και στο Golden Mall), χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να αγοράσετε κάτι. Αξίζει να το δοκιμάσετε, όχι μόνο για την εμπειρία, όχι μόνο για την ξεκούραση που προσφέρει, όχι μόνο για τα ευωδιαστά προϊόντα που απολαμβάνετε, αλλά και για την αίσθηση ότι είστε μοναδικές στον κόσμο και σας αξίζει μια βασιλική περιποίηση. Οι ειδικοί της Jo Malone μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη δική σας αρωματική σφραγίδα (tip: για να φτιάξετε ένα πετυχημένο άρωμα, χρησιμοποιήστε πρώτα το πιο βαρύ άρωμα και έπειτα το πιο ελαφρύ).