Για να «επιτεθείς» στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος υπήρχαν δυο δρόμοι: Ο ένας ήταν ο καλλυντικός (κατά καιρούς στο περιοδικό Vita και στο www.vita.gr έχω αναφερθεί σε πολλές αξιόλογες κρέμες, λοσιόν, serum) και ο άλλος ο παρεμβατικός (μεσοθεραπεία, λιποαναρρόφηση). Όμως σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αναστασάκη, MD, PhDHead & Neck Surgeon, το 99,5-99,9% των καλλυντικών δεν απορροφάται, ενώ ισχύει το παράδοξο ότι όσο πιο υγιής είναι η επιδερμίδα, τόσο πιο αδιαπέραστη είναι η κεράτινη στοιβάδα.



Ωστόσο, μια νέα εφεύρεση, έφτασε πρόσφατα στα αυτιά μου και υπόσχεται πραγματικά, ορατά αποτελέσματα, που πλησιάζουν εκείνα των παρεμβατικών θεραπειών. Λέγεται Beauty Mouse® και είναι ένα εργαλείο, που αυξάνει την ικανότητα απορρόφησης του δέρματος μέσω της Τεχνολογίας Skin Micro-Needling. Πιο συγκεκριμένα, το Beauty Mouse® αυξάνει την ικανότητα του δέρματος έως και 2000% να απορροφήσει τις κρέμες που του απλώνουμε, κι επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου, άρα ευνοεί τη σύσφιξη, και βελτιώνει σημαντικά την αγγειακή μικροκυκλοφορία. Είναι σαν να έχουμε ένα επαγγελματία σπίτι μας που μας βοηθάει καθημερινά, όποτε θέλουμε και με πολύ μικρό κόστος, να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό: κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος . Εξαιρετικό μου ακούγεται.



Επίσης πληροφορήθηκα ότι χάρη στο σχήμα και το μέγεθός του, δρα σε μεγάλες επιφάνειες, όπως η περιοχή των γλουτών, των μηρών, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να το αγοράσω, θα μπω στο site www.dermaroller.gr.