Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της ομορφιάς, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Θέλετε να κάνετε δωρεάν μια περιποίηση λάμψης και ενυδάτωσης και μάλιστα με οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά; Σας έχουμε νέα! Βιαστείτε όμως γιατί μιλάμε για την εβδομάδα που διανύουμε (16 – 21 Ιουλίου). Η διάσημη Neal’s Yard Remedies γιορτάζει την άφιξή της στο Αttica – Golden Hall και προσφέρει δωρεάν μία mini οργανική περιποίηση λάμψης και ενυδάτωσης με διάγνωση προσώπου, στο χώρο του “Carelab by Attica”. Εκτός αυτού, εκεί θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, αιθέρια έλαια, μίγματα και λάδια μασάζ, καθώς και τα ειδικά προϊόντα για τον άνδρα, τη μητέρα και το μωρό.

Κλείστε το ραντεβού σας καλώντας στο 211-1814046 ή ρωτήστε τον φαρμακοποιό του “Carelab by Αttica”.



Αν, πάλι, ο δρόμος σας είναι προς Αθήνα, τότε αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε μια σπέσιαλ περιποίηση χεριών (απολέπιση, μασάζ, ενυδάτωση), με τα πολυτελή, αρωματικά προϊόντα της Jo Malone, στο Attica της Πανεπιστημίου.



Εκεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να σας φτιάξει η διάθεση. Το περιβάλλον είναι δροσερό και καλόγουστο, οι άνθρωποι χαμογελαστοί κι εξυπηρετικοί, οι μυρωδιές μοναδικές. (Σας είπα ότι είναι εντελώς δωρεάν και αυτό; Η μόνη προϋπόθεση είναι να κλείσετε ένα ραντεβού στο τηλ. 211 1802805.)



Η Jo Malone μου έκανε την καλύτερη τονωτική ένεση για να αντέξω την αφόρητη ζέστη που είχε εκείνη τη μέρα.