Mόλις γυρίσατε από τις διακοπές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν ήδη αγχώσει; Πατήστε ένα pause και κατευθυνθείτε προς Κηφισιά μεριά, στο Le Hamam Kifissia (http://www.facebook.com/lehammam). Το ντεκόρ και τα αρώματα της Ανατολής, σε συνδυασμό με μια νέα θεραπεία που λέγεται «Τελετουργικό Ταξίδι Στο Μπαλί» θα σας ηρεμήσουν και θα σας γεμίσουν ευεξία. «Πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία που διαρκεί 90 χορταστικά λεπτά και προσφέρει ισορροπία ψυχής και πνεύματος και συνολική αναγέννηση για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία, τον δύσκολο χειμώνα» λένε οι υπεύθυνοι του μέρους. (Πάντως όταν στο Vita διαβάσαμε λεπτομέρειες για τη θεραπεία αυτή, ζηλέψαμε και θέλαμε όλοι να διακτινιστούμε εκεί για να την απολαύσουμε.)



Η θεραπεία ξεκινά με αρωματικό ατμόλουτρο – χαμάμ που βοηθά στην βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού και του δέρματος. Ακολουθεί αρωματική απολέπιση με ένα εκπληκτικό προϊόν (περιέχει πούδρα ρυζιού, κόκκους καρύδας άμβαρο, σανδαλόξυλο, λουκούμι και αγιουβέρδα) και στη συνέχεια ακολουθεί μπαλινέζικο μασάζ (περιλαμβάνει τεχνικές της Ασίας, της Ινδίας και της Κίνας). Η τιμή της θεραπείας στοιχίζει 70 ευρώ, ειδική προσφορά για τον Σεπτέμβρη.



Έξτρα απόλαυση: Με το τέλος του μασάζ μπορείτε να χαλαρώσετε στην ειδική αίθουσα του και να πιείτε αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά!