Η αλήθεια είναι ότι όταν φτιάχνουμε πιλάφι το ρύζι κολλάει εύκολα και γίνεται μια μάζα. Ένα πολύ απλό μυστικό για να γίνει το πιλάφι σας σπυρωτό είναι να ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζει λίγο χυμό λεμονιού. Οι κόκκοι δεν θα κολλήσουν εύκολα μεταξύ τους. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ρύζι σπυρωτό και προσέξτε να μην το παραβράσετε.
Υπάρχει κάποιο μυστικό που κάνει το πιλάφι σπυρωτό;
Πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία, την ομορφιά μας -και όχι μόνο- θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο.