Σε πολλά e-mails σας με ρωτάτε πού μπορείτε να βρείτε μερικά από τα καλλυντικά που προτείνω στα θέματα ομορφιάς του Vita. Μέχρι πρότινος, σας συμβούλευα να παίρνετε τηλέφωνο στην εκάστοτε εταιρεία και να ρωτάτε ποια είναι τα πλησιέστερα σημεία διάθεσης τους. Πλέον, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι «τέλος πια το ψάξιμο». Αρκεί να περάσετε από τα Carelab by attica του Golden Hall και της Πανεπιστημίου Πανεπιστήμιου (στο ισόγειο, στην είσοδο από Αμερικής). Εκεί θα τα βρείτε όλα μπροστά σας!Τα Carelab by Attica είναι ένας καλαίσθητος, ειδικά διαμορφωμένος χώρος που βρίσκεται μέσα στο Attica και είναι αφιερωμένος στην ολοκληρωμένη φροντίδα όλης της οικογένειας. Εκεί θα βρείτε μάρκες δερμοκαλλυντικών και φυσικών καλλυντικών όπως οι Vichy, La Roche Posay, Avene, Koρρές, Apivita, Bepanthol, Castalia, Neutrogena, Roc, Klorane, Frezyderm, Aveeno, Vencil, Beaba, NUK, Chicco, Gehwol, Compeed….

…..αλλά και μερικές λιγάκι πιο δυσεύρετες, όπως Darphin, Karin Herzog, Roger & Gallet, Fillast, Synchroline, Neal’s Yard Remedies και Jurlique. Επίσης θα βρείτε είδη στοματικής υγιεινής, εξαιρετικά προϊόντα διατροφής, σνακ βιολογικής προέλευσης (δοκιμάστε οπωσδήποτε τις βιολογικές μπάρες ενέργειας με σύκο και μέλι: είναι πεντανόστιμες και δυναμωτικές).

Αξίζει να περάσετε μια βόλτα και να μου πείτε πώς σας φάνηκε. (Extra Info: Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με ποια προϊόντα ομορφιάς, διατροφής και βρεφικής φροντίδας σας ταιριάζουν, απευθυνθείτε στον φαρμακοποιό του Carelab by attica που θα σας εξυπηρετήσει.)

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: