O διαγωνισμός έληξε! Οι 4 νικητές είναι οι


ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ελισσάβετ Αθανασάκη, Χριστίνα Σαμπατάκου, lydia georgiou




Tο www.vita.gr σε συνεργασία με το Nilaya Spa σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο ανανέωσης και αναζωογόνησης.


Τα δώρα του διαγωνισμού



Το Nilaya Spa θα δωρίσει σε 4 τυχερούς μετά από κλήρωση, από μία θεραπεία Nilaya massage, διάρκειας 60 λεπτών, συνολικής αξίας 300€.


Έχει αποδειχθεί ότι η συστηματική επίσκεψη σε spa βελτιώνει σημαντικά τη σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου. Άτομα που πάσχουν από χρόνιο άγχος έχουν βρει σε ειδικές θεραπείες massage την ανακούφιση και έχουν βελτιώσει σημαντικά τη σωματική και ψυχική τους υγεία.


Στο NILAYA Spa, όλα τα massage καταπολεμούν και αντιμετωπίζουν διαφορετικά συμπτώματα ψυχικής και σωματικής καταπόνησης προσφέροντας μοναδική ευεξία, χαλάρωση και ομορφιά… στη ζωή σας!


Nilaya massage


Μόνο στο Nilaya Spa θα δοκιμάσετε αυτόν τον μοναδικά διεγερτικό πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων. Σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό κεφαλής συνθέτουν την πρότασή μας για απόλυτη χαλάρωση.


Η διάρκεια του διαγωνισμού



Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 15/04/2013 έως την 22/04/2013.


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22/04/2013.


Οι 4 νικητές θα ανακοινωθούν στο Facebook και στο www.vita.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Nilaya Spa.


Το NILAYA Spa καλωσορίζει μια νέα εποχή Beauty & Wellness Spa!



Έχοντας ως αποστολή μας την παροχή θεραπειών, που φέρνουν σε ισορροπία το πνεύμα και το σώμα και εξασφαλίζουν την απόδρασή σας από μια υλιστική καθημερινότητα, επισκεφτείτε μας και ανακαλύψτε θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής, θεραπείες ιατρικής αισθητικής υψηλού επιπέδου, αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι, που θα σας προσφέρουν ομορφιά και ευεξία χάρη σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες νέας γενιάς!


Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.


NILAYA SPA


Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64, Κηφισιά · 210 8001130 · nilaya@nilaya.gr · www.nilaya.gr


Καθημερινά 10:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00