Ο διαγωνισμός έληξε! Οι πέντε νικήτριες είναι οι:

Sofia Koukara

Marina Gerasimou

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΚΑΡΑΚΗ

Aνθη Μεγκλιδου

Ina Christova


Οι νικήτριες θα ενημερωθούν από το vita.gr για τον τρόπο που θα εξυπηρετηθούν όσον αφορά το δώρο τους.Κάντε like στο Vita.gr και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο για τη βελτίωση της σιλουέτας σας.


Tο www.vita.gr σε συνεργασία με το MF Day Spa σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μοναδικό δώρο για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη συνολική βελτίωση της σιλουέτας σας.


Τα δώρα του διαγωνισμού


Το MF Day Spa θα κάνει δώρο σε 5 τυχερές μετά από κλήρωση, μία αγωγή Detoxing Mud Wrap διάρκειας 60 λεπτών. Τα δώρα είναι συνολικής αξίας 275€.


Οι θεραπείες που παρέχει το ινστιτούτο αισθητικής ΜF Day Spa, συμβάλλουν δυναμικά στην υγεία του δέρματος αλλά και στην ενέργεια του σώματός μας. Επιπλέον, χάρη στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υλικών και καλλυντικών, οι θεραπείες έχουν θεαματικά αποτελέσματα ενώ ακόμα και η λιποδιάλυση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.


Χαλαρώστε σε έναν πολύ όμορφο χώρο της Αθήνας, ανανεωθείτε και ανακαλύψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας, επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη γκάμα των θεραπειών του MF Day Spa.


Η διάρκεια του διαγωνισμούΟ διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 23/04/2013 έως την 30/04/2013.


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30/04/2013.


Οι 5 νικητές θα ανακοινωθούν στο Facebook και στο www.vita.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΜF Day Spa.Το βασικό όραμα του MF Day Spa είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.


Στο MF Day Spa σας περιμένουν τέσσερις πτυχιούχοι αισθητικοί μαζί με την ιδιοκτήτρια Μαίρη Φιλιππαίου για να σας δώσουν λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς με σεβασμό σε εσάς που μας εμπιστεύεστε.


Γιατί να επιλέξετε το MF DAY SPA :


* Η ομάδα του παρακολουθεί όλα τα σεμινάρια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φέρνει τις καλύτερες και πιο προχωρημένες θεραπείες .


* Η υπεύθυνη του κέντρου είναι αισθητικός πτυχιούχος ΤΕΙ με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο.


* Παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες έτσι ώστε τα αποτελέσματα να δικαιώνουν την επιλογή σας.


* Η ομάδα του συνεργάζεται μαζί σας και σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με καλύτερη ποιότητα, μικρή χρονική διάρκεια και το καλύτερο δυνατό κόστος.


* Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας


* Συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους καλλυντικών


* Δίνει έμφαση στην ποιότητα προσφέροντας εγγύηση ασφάλειας, υγιεινής και κυρίως αποτελέσματος.


MF Day Spa

Βαρβιτσιώτη 24, 117 44 Ν. Κόσμος (Φραντζή) * Στάση Μετρό ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ * τηλ. 210 90.14.211 * e – mail : info@mfdayspa.gr


Ώρες λειτουργίας Δευτέρα -Παρασκευή 10 – 9μ.μ και Σάββατο 10 – 6μ.μ

Ακολουθήστε το στο Google News