H COLLAGEN POWER, η εταιρεία που άνοιξε την αγορά κολλαγόνου στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδήλωση για τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, για την επίσημη παρουσίαση του Collagen ProActive.


Ομιλητές στη συνέντευξη ήταν καταξιωμένοι επιστήμονες από το χώρο της υγείας, όπως επίσης και η παρουσιάστρια Μαρία- Λουίζα Βούρου. Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος ορθοπεδικός- χειρουργός, κος Αθανάσιος Μπαδέκας εξήγησε τη σημαντικότητα του πόσιμου κολλαγόνου στον οργανισμό για την αντιμετώπιση των αρθριτικών προβλημάτων, αλλά και της οστεοπόρωσης. Παράλληλα η καταξιωμένη ιατρός ενδοκρινολόγος- διαβητολόγος, δρ. Παν/μιου Αθηνών, υγιεινόλογος, κα Άννα Γαρίδου τόνισε την τεράστια συμβολή του κολλαγόνου στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού, αλλά και του οργανισμού εν γένει. Τέλος, ο κος Στέλιος Αγγελίδης, διακεκριμένος δερματολόγος, επεσήμανε το πόσο απαραίτητο συστατικό είναι το κολλαγόνο για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα και φυσικά την ασπίδα προστασίας που χαρίζει απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία.



Οι ομιλίες όλων των ιατρών ήταν βασισμένες σε κλινικές έρευνες και μελέτες, οι οποίες συνηγορούν στην πολύτιμη συμβολή του πόσιμου κολλαγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό.


Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά ο εκπρόσωπος της εταιρίας COLLAGEN POWER, κος Γιώργος Τσουκαλαδάκης παρουσίασε όλους τους λόγους κυριαρχίας του Collagen Pro- Active στην ελληνική αγορά επικεντρώνοντας σε τρεις βασικούς λόγους:


· Στην αγάπη που του έδειξε ο κόσμος, λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας που έχει η μοναδική σύνθεσή του.


· Στη θερμή ανταπόκριση και στήριξη, που έδειξαν οι φαρμακοποιοί όλης της Ελλάδας στο Collagen ProActive.


· Και στη σημαντική προβολή όλων των πλεονεκτημάτων του προϊόντος από όλα τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.



Το Collagen ProActive, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει, επίσης, πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες.


Ενημερωθείτε για το Collagen ProActive και από το νέο site www.collagenpower.gr.